Danmarks første Fendt 314 FendtOne leveret

TBS i Starup har leveret den første Fendt 314 FendtOne-traktor i Danmark til Nebbegaard Gods ved Børkop. Den nye Fendt på godset erstatter to ældre traktorer.

Første 314 FendtOne-traktor leveret i Danmark til Nebbegaard Gods ved Børkop.
Første 314 FendtOne-traktor leveret i Danmark til Nebbegaard Gods ved Børkop.

Den smidige og veludrustede traktor skal udføre en lang række opgaver med pleje af engarealer, brak- og naturarealer og mindre markarbejde. Den kommer også til at arbejde i ejendommens skove med skovvogn og levere trækkraft til blandt andet en 16 tons Krampe-entreprenørvogn i forbindelse med ejendomsrenoveringer og vedligeholdelse.   

Kort sagt den avancerede Fendt kommer til at arbejde som en fleksibel allroundtraktor i ekstremt naturskønne områder langs Randers Fjord. Og den får travlt, for den skal erstatte to ældre Ford/New Holland-traktorer på ejendommen.

Nogle vil måske mene, at det er unødvendig luksus at anvende den avancerede Fendt-traktor til allround-opgaver, men det er Johs. Andersen ikke enig i.

Flere er taget hjem

- Vi driver vores forretninger og stedet her med fokus på kvalitet. Og ligesom vores kunder sætter pris på den bedste rådgivning og høje service i vores EDC-Domus butikker, så nyder vi selv at arbejde med det bedste her på ejendommen. Så vi har kigget os grundigt om efter den bedste traktor i klassen. Og det er efter min mening en Fendt 314 FendtOne, siger Johs. Andersen.

Kunderne skal selv prøve at sidde i førersædet og lege med terminaler, betjeninger og indstillinger for helt at forstå alle de nye features og deres muligheder, FendtOne-traktoren byder på, siger Martin Geiser fra TBS i Starup og fortsætter:

- Vi har fået de første hjem til vores TBS-afdelinger rundt om i Jylland, så kunderne kan bare kigge ind, hvis de vil prøve. Vi kan desværre ikke være med i kabinen lige nu, men vi kan stå udenfor og guide dem igennem det hele, slutter han.

pj

Læs også

Samson Agrolize: Det går forrygende til trods for corona
Hjullæssere opdateret
Ny pakker på storballepresser
Nye læssere fra Schäffer
Mere fynsk New Holland
Flere nye produkter på vej