Store belgiske robotter til Heden

Heden Maskinforretning A/S har fået forhandlingen af verdens kraftigste robotplæneklippere.

De seneste år har private kunder virkelig fået interesse for robotplæneklipper og de fordele, der følger med en sådan investering. Men det har de professionelle fra den grønne sektor sandelig også. Sidstnævnte er særligt dem, som Belrobotics robotplæneklipperne er møntet på, da de klipper store arealer, helt op til 75.000 kvadratmeter.

- Derfor passer forhandlingen af disse belgiske robotplæneklippere i høj kvalitet perfekt ind i vor produktportefølje af professionelle have-park-maskiner, lyder det fra salgskonsulent Glenn Nielsen, Heden Maskinforretning.

Mange år med salg og service af landbrugsmaskiner har givet Heden Maskinforretning A/S et veludbygget serviceapparat, som tilbyder kunderne en god og hurtig service. Den viden og ekspertise har virksomheden overført til have-park delen, som gradvist og kontinuerligt vokser.

Derfor er der blevet ansat en ny kollega til at varetage salget af Belrobotics robotplæneklipperne, nemlig Morten Bo Traun-Eriksen. Han er allerede en erfaren medspiller, da han gennem flere år har beskæftiget sig med salg og opsætning af plænerobotter.

Heden Maskinforretning, der beskæftiger i alt 52 medarbejdere heraf syv i afdelingen med have-park maskinerne, har fået forhandlingen af Belrobtisc på hele Fyn og omliggende øer. Det belgiske program af robotklippere, som blandt andet tæller Bigmow-modellen med fem skærehoveder med flydende ophæng og en klippebredde på 103 cm, importeres af PN Maskiner i Rødding.

Læs også

Traktorsalget er status quo
Ny Scantruck-forhandler på Grønland udvider
Nyt dækforsøg skal kortlægge effekten af VF-dæk
Valtra vinder iF Design Award
Maskinhandler planlægger massive investeringer
Pronar på plads i Danmark