Præsenterer spændende maskinnyheder til åbent hus

10. og 11. juni holder Johs. Mertz åbent hus i Maribo og Faxe, efter det endelig er blevet muligt at mødes i lidt større forsamlinger.

Man kan se New Hollands T8-traktor nærmere efter i sømmene i Maribo og Faxe, når Johs. Mertz holder åbent hus-arrangement den 10. og 11. juni. Administrerende direktør hos Johs. Mertz, Christian Holst, glæder sig over, at det endelig er muligt at samles til større arrangementer.

Selv om den vestlige verden i flere tilfælde har været lammet af corona-pandemien, har der stadig været gang i innovationen og fremstillingen af maskiner. Men det er nok de færreste, der har kunnet se de nyheder, der er kommet det seneste år nærmere efter i sømmene.

Det vil maskinforretningen Johs. Mertz gøre noget ved, og det resulterer nu i to åbent hus-arrangementer, torsdag den 10. og fredag den 11. juni i henholdsvis Maribo og Faxe. Og det er noget, som administrerende direktør hos Johs. Mertz, Christian Holst, glæder sig over.

- Jeg tror, at alle går og glæder sig til at snakke med hinanden – og til at mødes, siger Christian Holst til LandbrugØst og fortsætter:

- Vi har forespurgt os lidt forskellige steder, om hvorvidt der var interesse for det, og alle synes, at det er en rigtig god idé. Dyrskuet blev jo aflyst, så nu prøver vi at møde vores kunder på den her måde i stedet for, siger han.

Bred vifte af nyheder

Og hvad kan de interesserede så se frem til at opleve på de to arrangementer? Jo, ifølge direktøren vil der blive præsenteret en bred vifte af nyheder, blandt andet fra New Holland.

- Vi regner med, at den nye T8-traktor fra New Holland når at komme med, og så kan man også se T5’eren med ny kabine. Den har vi ikke kunnet vise ordentligt frem endnu, siger Christian Holst.

Men der er som nævnt også andre interessante nyheder, der vises frem.

- Man kan også se den nye presser 1290 HD. Den har vi godt nok kørt demo med sidste år, så det er nok primært T8’eren, vi kan præsentere som den varmeste nyhed. Så har vi fra Amazone en sprøjte på 8000 liter. Så der er en bred vifte af forskellige nyheder, siger Christian Holst videre.

Han er spændt på at se, hvor mange der møder op de to dage.

- Vi skal jo i den sammenhæng også være opmærksom på, hvor mange der må komme i det hele taget. Men det er i al væsentlighed et udendørs arrangement, så det giver nogle muligheder, siger han med henvisning til, at forsamlingsforbudet til faglige arrangementer er på 1.000 deltagere.

Arrangementerne finder som nævnt sted den 10. og 11. juni fra kl. 10 til 19. Der serveres øl og pølser.

Læs også