Juni-turné fik god start

FMR Roadshow ’21 indledt i skønt sommervejr nær Stokkemarke på Lolland.

Nis Peter Albrechtsen fra Lemken Scandinavia (til højre) fortalte, hvordan man kan ombygge Lemken-maskinerne til konkrete behov. Foto: Jesper Hallgren Juni-turnéen gav rig lejlighed til at mødes face-to-face. Her Henrik Rasmussen fra FMR Maskiner (til venstre) og Kristian Nørby Nielsen fra Strube Scandinavia. Foto: Jesper Hallgren

FMR Maskiner i Nykøbing Falster indledte i begyndelsen af måneden en juni-turné, FMR Roadshow ’21, og det var med tre stop – først nær Stokkemarke på Lolland, dernæst på Ølandsgaarden ved Stillinge Strand nordvest for Slagelse og til sidst Højvang nord for Hedehusene.

Her fremviste FMR Maskiner – i samarbejde med Brøns Maskinimport og Lemken Scandinavia – noget for enhver. Det var nemlig en blandet butik med i alt cirka 30 maskiner, som var med på rundturen.

- Alt fra ATV’ere op til de største traktorer, roeoptagere, skæreborde og hvad vi ellers har i butikken. Tallerkenharver, plove og så videre, fortæller Anders Højte Hansen fra FMR Maskiner, der kunne glæde sig over en god start på Lolland.

I skønt sommervejr kom der en jævn strøm af maskininteresserede gæster i løbet af arrangementet, hvor de fremmødte også havde mulighed for at få lidt at spise og drikke.

Ombygning af maskiner

På FMR Roadshow ´21 kunne de besøgende blandt andet også møde Nis Peter Albrechtsen fra Lemken Scandinavia, som havde set frem til at møde landmændene på Sydhavsøerne.

- Vi har mange maskiner kørende på Lolland-Falster, så det er et rigtig godt område for os, lød det fra Nis Peter Albrechtsen, der forklarede, at mange Lemken-maskiner indeholder specielløsninger, der er tilpasset de forskellige behov.

- Vi foretager en lang række specialløsninger på de maskiner, vi får fra fabrikken i Tyskland. Vi laver reelt en ombygning af maskinerne, fortalte Nis Peter Albrechtsen ved siden af en såmaskine, der blandt andet kunne så i to forskellige dybder.

Siden midten af 1990’erne har Lemken-maskinerne været en del af produktprogrammet hos FMR Maskiner, der blandt andet også forhandler mærker som JCB, Mzuri, Agrisem, Geringhoff og Holmer.

Læs også