Nyt robust dæk til læssemaskiner

Continental lancerer nu et nyt dæk til teleskoplæssere og kompakte læssere. CompactMaster AG er Continentals første landbrugsdæk udstyret med det nye Turtle Shield overfladelag og et snoet stålbælte.

- Det er et forstærket dæk med en hård skal og en mere fleksibel ståltrådskonstruktion for at undgå skader på dækket og samtidig med give dækket større stabilitet til materialehåndteringsarbejde, udtaler Benjamin Hübner, Product Line Manager for Agricultural Tires hos Continental Specialty Commercial Tires, og tilføjer:

- Det nye dæk er i stand til at arbejde med hastigheder på op til 50 kilometer i timen. Det snoede stålbælte giver et robust, men fleksibelt dæk, der kan bruges på vejen ved højere dæktryk for at forbedre brændstoføkonomien og på bedriften eller i marken med lavere dæktryk, når tunge belastninger transporteres.

Teleskoplæssere og kompakte læssere kører ofte i stationære kurver på hård jord, hvilket øger sidetrykket på dækkene. CompactMaster AG drejede stålbæltekonstruktion gør det stivere, hvilket giver mere stabilitet.

- Sidesving er almindeligt for teleskoplæssere og kompakte læssere. Derfor har vi udviklet et dæk, der er mere holdbart og robust til at absorbere den belastning, som læsseren kører på, slutter Hübner.

Continental CompactMaster AG fås til 24-tommer hjul i størrelse 460/70R24 159B.

Læs også

Høst-stop forbudt
Dansk dyrkning på toppen
Semler Agro og Kring Agro forlænger samarbejdet
Landmænd har taget maskinmesse på Mors til sig
New Holland i front
DataConnect: Nu kan endnu flere traktorer snakke sammen