Åbent hus i to afdelinger

Åbent hus hos Johs. Mertz, der fremviste et helt nyt produkt og markerede direktørens runde fødselsdag.

Administrerende direktør i Johs. Mertz, Christian Holst (til højre), fyldte 50 år tidligere på året, og den runde fødselsdag blev markeret med en reception ved åbent hus-arrangementet i Maribo. Foto: Jørn Jervelund Johs. Mertz kunne blandt andet fremvise denne AgroBag, som gør det sikrere og hurtigere at tømme bigbags i gødningssprederen. Foto: Jørn Jervelund Johs. Mertz holdt åbent hus i både Maribo og Faxe, og begge steder kunne de besøgende få noget at spise og drikke. Foto: Jørn Jervelund

For nylig holdt Johs. Mertz åbent hus i to af afdelingerne, og det var i Maribo og Faxe.

På førstedagen i Maribo var der ligeledes reception for administrerende direktør Christian Holst, der tidligere på året rundede fødselsdag nummer 50.

Johs. Mertz slog på den måde to fluer med et smæk, og det samme havde de besøgende mulighed for at gøre.

Der var rig lejlighed til at studere en bred pallette af maskiner, og da maskinforretningen også bød på noget at spise og drikke, kunne de besøgende samtidig få stillet sult og tørst.

Hurtigt og enkelt med AgroBag

Både til åbent hus-arrangementet i Maribo og i Faxe kunne Johs. Mertz kunne blandt andet fremvise en verdenspremiere på et helt nyt produkt.

AgroBag er navnet på nyskabelsen, som gør det sikrere og hurtigere at tømme bigbags i gødningssprederen. Den fungerer ved at man sætter sin bigbag på en fjederbelastet platform, som ved vægten af sækken giver efter og derved får sækken til at trykke knivene op i bunden af sækken. Hurtigt og enkelt.

Udover denne verdensnyhed var der masser af maskiner til alle opgaver, og de fremmødte gæster viste stor interesse for de udstillede maskiner.

Fra Johs. Mertz lyder der stor tilfredshed med dagene og de mange hilsener i forbindelse med Christian Holsts fødselsdagsreception.

Læs også