Valtec vælger Pöttinger

Valtec-forhandlerne i Gravens og Skanderborg udvider programmet med Pöttingers redskabsprogram til jordbearbejdning

Lars Andreasen, Pöttinger (tv) og Knud Rughave fra Valtec ser frem til at frugtbart samarbejde.

Den store Valtra-forhandler Valtec med afdelinger i Gravens og Skanderborg har stadigt stigende fokus på landbrugssegmentet, uden at firmaet af den grund mindsker indsatsen overfor skovbruget og salget af specialbyggede traktorer.

Senest har de med succes taget Krampes store vognprogram ind i sortimentet, og nu indleder Valtec et samarbejde med Pöttinger om salg og service af Pöttingers brede redskabsprogram til jordbearbejdning og bjærgning af græs.

Forhandlingen gælder både afdelingen i Gravens og afdelingen i Skanderborg. Det glæder adm. direktør Jan Garder fra Valtec.

- Med Pöttinger i begge afdelinger får vi mulighed for at opnå de synergier, der altid er i, at flere forretninger kan dele demo-maskiner, lagerenheder og viden. Og samtidigt kan vi hurtigt bygge et godt reservedelslager op, så vi kan servicere eksisterende og nye kunder.

Valtra sælger traktorer fra 75 til 405 hk med mange forskellige transmissionstyper og udstyrspakker. Det giver stor variation i kundetyperne, for Valtra dækker rigtigt mange kundesegmenters behov. Samme bredde finder man hos Pöttinger, der f.eks. udbyder slåmaskiner fra 2,2 m til komplette butterfly-opsætninger med godt 11 meters arbejdsbredde eller f.eks. tallerkenharver fra 3 til 10 meter.

Læs også