To Giant-minilæssere til skole i Roskilde

Maskinparken på Roskilde Tekniske Skole er udvidet med to elektriske Giant-minilæssere.

Jonas Hansen, sælger hos C. Bay Christensen (til højre), overrækker nøgler til Jens Peter Busk Pejdal, som er underviser og instruktør for anlægsgartneruddannelsen på Roskilde Tekniske Skole. Giant G2200E X-TRA har kompakte dimensioner, høj løftekapacitet på to tons, og god brugervenlighed for maskinføreren.

Roskilde Tekniske Skole har fokus på den grønne omstilling – blandt andet med solceller på bygningernes tage, energistyring i lokalerne og arbejdshaller forberedt med ladestik.

Der blev også tænkt i grønne baner, da skolen for nylig investerede i to nye minilæssere. Valget faldt på to elektriske Giant-minilæssere.

- Det handler om kultur, og om at forberede fremtidens håndværkere på en dagligdag uden dieselos og støj fra brummende dieselmotorer, lyder forklaringen.

Det er Brdr. Holst Sørensen, som i samarbejde med Giant-forhandler C. Bay Christensen, har leveret de to minilæssere, G2200E X-TRA, til Roskilde Tekniske Skole. Den ene i traditionel Giant-farve, den anden i sort.

Elektrisk fremtid

- Vi ser frem til at kunne gå en endnu mere elektrisk fremtid i møde. Giant G2200E X-TRA har fra start vist sig som en robust og stærk læssemaskine, og vi glæder os til at kunne bruge den i undervisningen af fremtidens håndværkere, siger Jens Peter Busk Pejdal fra Roskilde Tekniske Skole.

Roskilde Tekniske Skole indhentede flere tilbud, og gik ikke efter et bestemt mærke, men Giant-minilæsseren matchede de opstillede krav.

Giant G2200E X-TRA har kompakte dimensioner, høj løftekapacitet på to tons, og god brugervenlighed for maskinføreren.

Læs også