Deutz i 20 år

O. Søndergaard & Sønner er som fynsk forhandler kommet endnu tættere på det tyske traktormærke med den nye importørstruktur.

Lars Søndergaard glæder sig som fynsk forhandler til den endnu tættere kontakt til Deutz-Fahr med den nye import- og forhandlerstruktur. Arkivfoto: Bettina Ravn

Siden 2001 har O. Søndergaard & Sønner A/S beskæftiget sig med Deutz-Fahr traktorer. På nær en fireårig periode har maskinforretningen i Nørre Højrup været forhandler af det tyske traktormærke, som har en stærk forankring ikke mindst i det nordfynske.

Med det nye distributionsnetværk, som Same/Deutz-Fahr Gruppen har indført i Danmark med virkning fra 1. juli i år, er den fynske Deutz-Fahr forhandler kommet endnu tættere på fabrikken ved München. Således skal i alt ni forhandlere stå for salget af de grønne traktorer, og fra nytår overtager de også salg af reservedele og service fra den hidtidige importør, HCP i Grindsted.

- Forhandlerne har den direkte kontakt til fabrikkerne og får varerne sendt direkte derfra, oplyser Nordic & Baltic Sales Manager Torben Pedersen.

Med den indgående kendskab og erfaring med Deutz-Fahr glæder direktør Lars Søndergaard som fynsk forhandler sig til den tætte og direkte kontakt til traktorkoncernen med det nye setup.

Læs også