Valtra og Horsch på arbejde

Fynske landmænd får i efteråret lejlighed til at prøve en Valtra-jubilæumsmodel og Horsch dybdeharve.

Sælger hos J. Dyhr, Henrik Matthiesen (tv) og Uffe Christensen fra WekoAgro er klar til at demonstrere dette sæt i det forestående efterårsarbejde.

Landmænd på Fyn, Tåsinge, Ærø og Langeland får i efterårsarbejdet mulighed for at prøve en Valtra traktor og Horsch harve på egen mark. Det er forhandleren af Valtra traktorer på Fyn og nævnte øer, J. Dyhr A/S i Gudbjerg, som har takket ja til en henvendelse fra WekoAgro om en sådan demo-tur.

Det drejer sig om en Valtra T 235 Direct i en 70-års jubilæums Limited Edition udgave, som får en Horsch Terrano 4.3 GX harve på slæb.

- Den fire meter brede dybdeharve matcher Valtra’en med dens 220 finske heste under hjelmen ganske flot, påpeger Henrik Matthiesen fra J. Dyhr og oplyser, at traktorens dobbelthjul har en dækmontering bagest med høje 480/80 50 tommer dæk.

For såning af efterafgrøder er Terrano GX harven monteret med Horsch MiniDrill frøudstyr. MiniDrill enheden betjenes og styres via IsoBus terminal i traktorens kabine. GX-harven er universal i brugen og kan harve ganske øverligt og ned til pløjedybde, hvis det ønskes.

(3) 12-34-fy

Læs også