Ziegler til Heden

Heden Maskinforretning har fået forhandlingen af de tyske redskaber og pickup-skæreborde.

- Det er en styrkelse af vor forretning og ikke mindst på redskabsfronten, hvor Ziegler-produkterne supplerer vor Kuhn-forhandling godt.

Direktør Lars S. Kristiansen glæder sig over, at Heden Maskinforretning nu kan præsentere endnu en produktserie indenfor jordbehandling med Ziegler-forhandlingen på Fyn og øerne samt på Als og det sydøstlige Jylland.

Den sydtyske fabrik producerer både dybdeharver, forårsharver, øko-strigler, disc- og tallerkenharver samt tromler, sammen med flere forskellige valsetyper. Større produktnyheder er på vej, og til foråret introduceres en dybdeharve med disc på op til 7 meters bredde.

Kendt på Fyn

- Det er enkle, konkurrencedygtige kvalitetsredskaber, som går fint i spænd med vor Kuhn-forhandling, som også omhandler såteknik, påpeger Lars S. Kristiansen og tilføjer, at Ziegler endvidere har et spændende høstprogram med de kendte pickup-skærebord og skærebordsvogne, og derfor en oplagt udvidelse af forretningsområdet, efter forretningen fra nytår sagde farvel til Fendt-forhandlingen.

Tillige er Ziegler allerede godt forankret i det fynske område, idet John Madsen A/S hidtil har været både importør og forhandler. Ziegler-fabrikken står nu selv for importleddet med fynske Allan Kristiansen som repræsentant for både Danmark, Sverige og Nordtyskland.

- Han er også et kendt ansigt i fynsk landbrug, og derfor glæder vi også til at vise de nye produkter frem og demonstrere dem hos vore kunder, siger Lars S. Kristiansen.

Læs også