Ny Kubota-forhandler

Brdr. Toft Maskinforretning A/S bliver ny Kubota-forhandler og vil med udgangspunkt fra Hammel dække et større område i Øst- og Midtjylland med det fulde Kubota-landbrugsprogram.

Brdr. Toft Maskinforretning er i en positiv udvikling, som blandt andet har betydet flytning af maskinforretningen fra Sabro til større faciliteter i Hammel, hvor der er muligheder for yderligere udvikling af forretningen.

I den forbindelse har Brdr. Toft Maskinforretning, Nellemann Machinery A/S og Kverneland Group Danmark A/S indgået en forhandleraftale om hele Kubotas store maskinprogram indenfor traktorer og landbrugsredskaber. Brdr. Toft er tillige forhandler af Kubota-minilæssere og -gravere.

- Kubota er jo kendt for god kvalitet, og da vi har søgt efter et produktprogram af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, passer Kubota perfekt til vores forretning. Det giver en god synergi med en bedre udnyttelse af virksomhedens ressourcer hen over året. Samtidig har vi efter flytningen til Hammel oplevet en stigende efterspørgsel fra lokale kunder til både nye produkter samt servicering af eksisterende, forklarer Karsten Sørensen fra Brdr. Toft.

- Vi er glade for, at få Brdr. Toft med ombord på den rejse, vi er på med Kubota. Brdr. Toft, og vi er et rigtigt godt match. Brdr. Toft har igennem mere end 50 år opbygget en loyal kundeskare, de nu kan levere en bredere vifte af muligheder til. Startskuddet med Brdr. Toft bliver introduktionen af Kubotas nye M6-traktor til det danske marked, en model der kommer til at gå rigtigt fint i hånd med den kundegruppe, Brdr. Toft servicerer i forvejen, siger Kristian Refnov fra Nellemann Machinery, som er importør af Kubota traktorer og vej/park maskiner.

Læs også