New Holland i førertrøjen til Giro d’Italia

New Holland har præsenteret en T5.140 Dynamic Command-traktor med et specielt design for at fejre sponsoratet af cykelløbet Giro d’Italia, der køres i maj måned.

Traktoren følger ruten for den 105. udgave af Giro d’Italia, hvor den kan ses blandt publikum i målområdet på hver etape, og den standser undervejs for at møde cykel-entusiaster fra lokalområdets landbrug.

- Vores traktor med førertrøjedesignet vil også være midtpunkt i forbindelse med flere begivenheder hen over året, hvor den vil formidle passionen og emotionen fra Giro d’Italia til cykel- og sportsfans i de kommende måneder. Det er en rigtig god måde at fejre de værdier på, som denne Grand Tour har til fælles med New Holland og landbruget, nemlig bæredygtighed, innovation, målbevidsthed og passion, som driver os i alt, hvad vi gør, siger Carlo Lambro, New Hollands brand president.

Traktorens specialdesign er udviklet af CNH Industrials Design Center som et udtryk for den dynamik, høje ydelse og målbevidsthed, der kendetegner sportsbegivenheder af denne kaliber. David Wilkie, CNH industrial design director, forklarer:

- Vi har baseret vores design på farvepaletten fra Giro d’Italia. Vi har brugt førertrøjens lyserøde farve som et tegn på vinderens store sportspræstation - det drive, den høje ydelse og den udholdenhed, som der kræves for at vinde en Grand Tour – de samme kvaliteter, som New Holland-traktorer viser i marken, når de klarer landbrugets daglige udfordringer for at nå deres mål. Der er anvendt sort i grafiske elementer, som skal associere til rytternes hastighed, cyklernes roterende hjul, og for at skabe et stærkt visuelt link til Giro d’Italia, forklarer David Wilkie.

Læs også