Firma udvider forhandlernettet

Fremover bliver det firmaet M. Poulsen/LØMA ApS med værksteder i Løgumkloster og Bredebro, der tager sig af salg og service af AP Gyllevogne og AP Gylletrailere i det sydjyske område.

- Gylle er en vigtig del af dansk landbrug. Og det bliver ikke mindre i den kommende tid. Derfor er håndtering af gylle et af vores strategiske fokuspunkter, og vi er meget glade for at være blevet eksklusiv-forhandler for AP Gyllevogne og AP Gylletrailere i det sydjyske, siger indehaver Mogens Poulsen, M. Poulsen/LØMA.

Samtidigt med den eksklusiv-forhandling af AP-programmet får firmaet også adgang til at sælge Kimadan-gyllevogne og pumper, så produktpaletten indenfor segmentet er bredt.

- Med M. Poulsen/LØMA får vi en forhandler, der har sat sig for at spille en rolle i fremtidens udfordringer og muligheder omkring gylle. Samtidigt kender de vores produkter og servicerer allerede en del vogne, så vi er et rigtigt godt match. Deres slogan er »Ingen maskine er bedre end din servicepartner«, og det fortæller meget om firmaets DNA, siger Jens Chr. Hundahl, som er administrerende direktør i AP-K og dermed ansvarlig for både AP og Kimadan.

Læs også