Salg og service af gyllevogne i syd

M. Poulsen/LØMA ApS bliver forhandler af AP Gyllevogne og AP Gylletrailere

Fremover bliver det firmaet M. Poulsen/LØMA ApS med værksteder i Løgumkloster og Bredebro, der tager sig af salg og service af AP Gyllevogne og AP Gylletrailere i det sydjyske område.

Dermed sikrer firmaet sig en vigtig forhandling, og eksisterende kunder i området får en lokal servicepartner med fokus på gyllekørsel.

- Gylle er en vigtig del af dansk landbrug. Og det bliver ikke mindre i den kommende tid”, mener indehaver Mogens Poulsen, og fortsætter:

- Derfor er håndtering af gylle et af vores strategiske fokuspunkter, og vi er meget glade for at være blevet eksklusiv-forhandler for AP Gyllevogne og AP Gylletrailere i det sydjyske.

Samtidigt med den eksklusive forhandling af AP-programmet får firmaet også adgang til at sælge KIMADAN-gyllevogne og pumper, så produktpaletten indenfor segmentet er bredt.

Jens Chr. Hundahl, som er adm. direktør i AP-K og dermed ansvarlig for både AP og KIMADAN er begejstret for det nye samarbejde.

- Med M.Poulsen/LØMA ApS får vi en forhandler, der har sat sig for at spille en rolle i fremtidens udfordringer og muligheder omkring gylle. Samtidigt kender de vores produkter og servicerer allerede en del vogne, så vi er et rigtigt godt match. Deres slogan er ”Ingen maskine er bedre end din servicepartner”, og det fortæller meget om firmaets DNA”.

Nye løsninger

Hvor det sydjyske firma allerede er fuldt fortrolige med de ”gamle” vogne og trailere af mærket AP og KIMADAN, har de endnu ikke været meget i kontakt med AP-K’s nyheder. En overværelse af en sluttesten af en opdateret, hydraulisk drevet MultiMixer gylleomrører, og afprøvning af en ny styring til kranen på AP-trailere er det dog blevet til.

- Vi har fået nyhederne gennemgået og kan tilslutte os AP-K’s linje, som bl.a. går ud på at forbedre og modernisere det eksisterende produktprogram.

Som eksempel fremhæver han den velkendte gylleomrører/tårnmikser, der under navnene KIMADAN Multi- og Mega-mixer er solgt i stort tal. De kan nu fås i en betydeligt stærkere version og med hydraulisk drift.

- Vi kan endda opdatere/ombygge de eksisterende omrørere til den nye version, hvilket ligger i lige linje med vores tilgang til tingene”, siger Mogens Poulsen.

Standard og individualisme

Den nye forhandler fremhæver også AP-K´s konsekvente strategi omkring systemleverandører af styringer til gyllevognene. Her har samarbejde med nogle af Europas førende leverandører resulteret i komplette systemer, så én leverandør leverer både el-styringer og ventiler til henholdsvis AP og KIMADAN.

Derved opnås langt enklere service, og risikoen for, at brugeren lander mellem to eller tre leverandører, der hver især mener, at fejlen er den andens, elimineres.

Endelig tiltaler det Mogens Poulsen, at AP-K vil udvikle og producere standardprodukter med mulighed for fleksible tilpasninger.

- Og at det sker i en produktion, der er placeret centralt i Jylland, kan vi kun se som et plus som leverandør til en kundegruppe, som specialiserer sig mere og mere, slutter han.

Læs også