Venieri får ny importør i Danmark

Italienske Venieri, som producerer læssemaskiner i Lugo i Norditalien, får ny importør i Danmark med afdelinger i Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund.

Den danske maskinforhandler, Dansk Maskincenter A/S, har underskrevet en aftale med Italienske Venieri om at importere og sælge læssemaskiner til det danske marked.

Den danske AGCO forhandler skal nu stå for salg og distribution af Venieri læssemaskinerne, som strækker sig fra 3,6 til 22 tons læssemaskiner i mange forskellige modeller.

Kendte komponenter

En af de forudsætninger, som Dansk Maskincenter A/S har lagt meget vægt på i valget af leverandør, var, at maskinerne skulle kunne håndteres på værkstederne. Det vil med andre ord sige, at man skal kunne servicere maskinerne med noget, man kender.

Og blandt andet motorerne i maskinerne, som kommer fra Kubota i de mindre modeller og Deutz Fahr i de store modeller, er begge motorer, man som dansk maskinforhandler kender rigtig godt.

Hydraulikdelen på maskinerne bliver leveret af Bosch Rexroth og er samtidig også dele, der er kendt på det danske marked. Denne opbygning med kendte komponenter hilser man velkommen hos Dansk Maskincenter A/S.

Salg og service går hånd i hånd

Ikke kun salget er vigtigt for Dansk Maskincenter A/S, men også at kunne yde den rigtige og rettidige service for både eksisterende maskiner samt de nye, som kommer til landet. Dansk Maskincenter’s reservedelsforsyning er allerede på plads, og der bliver i løbet af ganske kort tid sat et serviceteam ind i service og reparation af maskinerne fra Italien.

Hos Dansk Maskincenter A/S glæder man sig til et godt og stabilt samarbejde med Venieri, og salgsteamet i de fire afdelinger ser frem til at kunne vise maskinerne på kundernes egen banehalvdel, på gården eller byggepladserne i Danmark.

Læs også