Nyt, stort dæklager skal firdoble NDI's kapacitet

Med en netop underskrevet aftale om indflytning i et topmoderne dæklager i E20 Park vil dækvirksomheden NDI Group sikre en hurtigere levering af et endnu større dæk- og fælgudvalg til de danske landmænd på Sjælland.

NDI Group har netop underskrevet en aftale om at flytte til et topmoderne dæklager i E20 Park ved Solrød.

NDI Group har siden 1987 haft et decentralt dæklager i Karlslunde på Sjælland, som har spillet en vigtig rolle i at sikre kunderne en hurtig og bekvem levering af et stort udvalg af dæk, tvillinghjul og andre varer til de danske landmænd på Sjælland. Det dæklager bliver i løbet af de næste måneder tømt, og varerne flyttes ud i et nybygget lager i E20 Park i Solrød.

- Vi har indgået en aftale med ejendomsudvikleren Verdion om at leje os ind i E20 Park i et nybygget lager med plads til over 100.000 dæk, hvilket er en firdobling af vores nuværende lagerkapacitet. Vi er som følge af de seneste års vækst simpelthen vokset ud af vores rammer i Karlslunde og har derfor investeret i et topmoderne dæklager, så vi er gearet til yderligere, fremtidig vækst, siger kommunikationschef hos NDI Group, Jens Jakob Velasco Hansen.

Behov for stabilitet

Med det nye lager vil NDI Group ifølge CCO Allan Pedersen få endnu bedre adgang til kunderne på Sjælland og øge lagerkapaciteten og leveringsevnen:

- Vi har en vision om at holde kundernes forretning rullende og en mission om at være kundernes foretrukne leverandør af dæk fælge og hjul. Ikke mindst over for vores kunder inden for landbruget. Det forpligter, og med den nye investering giver vi ikke mindst også landbrugskunderne adgang til et endnu større udvalg af dæk, fælge og meget andet og kan sikre en endnu hurtigere levering, så vi kan bidrage med at holde de danske landmænd godt rullende og yde dem endnu bedre service, siger han.

Effektivt og miljørigtigt

NDI Group vil med det nye lager ifølge Allan Pedersen blandt andet kunne modtage containere direkte og herigennem spare tid og ressourcer på varehåndteringen og interne vareflytninger.

- Samtidig er lageret energieffektivt og har bæredygtighedscertificeringen DNGB Gold. På den måde kan vi kombinere lønsom drift og samtidig tage hensyn til miljøet, hvilket også er vigtigt for os. Så vi glæder os meget til at tage det nye lager i E20 Park i brug, og blive en endnu bedre samarbejdspartner for landmændene, siger han.

NDI Group forventer at være på plads i det nye lager i løbet af sommeren og være fuldt operationelle i tredje kvartal af 2022.

Læs også