Store Case-maskiner blev tjekket og testet

S.D. Kjærsgaard markerede den første slutseddel på Cases største gummiged med maskinfernisering ved Stenlille.

Der var naturligvis mulighed for at teste Case-maskinerne, og det gjorde blandt andre Ole Holbøll fra entreprenørfirmaet Holbøll A/S - til højre ses Marinus Soelberg, servicechef hos S.D. Kjærsgaard. Foto: Jesper Hallgren På førstedagen var der om aftenen tillige livemusik og helstegt pattegris, og det blev et stort festligt tilløbsstykke med omkring et par hundrede gæster. Foto: Jesper Hallgren

S.D. Kjærsgaard havde for nylig lancering af de nyeste Case IH-modeller. Det foregik over to dage ved Stenlille Grusgrav mellem Sorø og Holbæk. Rammerne var på ingen måde tilfældigt.

Den første slutseddel på Cases største gummiged, Case 1121G2 Evolution, indgik S.D. Kjærsgaard nemlig med Stenlille Grusgrav, og det resulterede i at de to parter valgte at invitere til en event i forbindelse med leveringen af den gigantiske maskine.

- Vi synes, det var oplagt at holde en maskinfernisering, da vi har meget, vi gerne vil fremvise, fortæller Palle Kjærsgaard, administrerende direktør og indehaver af S.D. Kjærsgaard.

- Case vil i år ikke være repræsenteret på Bauma (verdens største messe for entreprenørmaskiner, der foregår i Tyskland senere i oktober, red.), så vores event i Stenlille var en miniudgave af Bauma, lyder det med et smil fra Palle Kjærsgaard.

Tror på fremtiden

Arrangementet blev holdt i samarbejde med forskellige leverandører og samarbejdspartnere, som de fremmødte således også kunne møde de to oktoberdage, hvor de besøgende om dagen også blev budt på vådt og tørt.

På førstedagen var der om aftenen tillige livemusik og helstegt pattegris, og det blev et stort festligt tilløbsstykke med omkring et par hundrede gæster.

- Selvom der på flere måder er krise i samfundet, oplever vi generelt optimisme i markedet, hvor der blandt andet er fokus på brændstofvenlige maskiner og mindre servicekrævende maskiner, konstaterer Palle Kjærsgaard.

- Vores tal viser også fremgang, og vi tror på fremtiden, slutter S.D. Kjærsgaard-direktøren.

Læs også