Kubota indvier nyt Nordeuropæisk distributionscenter i Holland

Kubota har for nylig åbnet et nyt Nordeuropæiske distributionscenter (NEDC) i Alblasserdam, Holland. Investeringen blev foretaget med det formål at udvikle en større samlekapacitet og logistiksystem til det europæiske marked, der gør det muligt for Kubota at levere produkter hurtigere.

Kompleksiteten på det europæiske marked øges i takt med mere krævende og forskelligartede kundekrav og for at kunne reagere på disse markedspåvirkninger har Kubota besluttet at opføre et Nordeuropæisk distributionscenter NEDC i havnen i Alblasserdam, direkte ved siden af containerterminalen.

Det skal lette Kubotas import- og eksportaktiviteter for produkter fra Europa, Japan, USA og Indien og dermed distributionen af hele Kubotas produktprogram. Det nye center skal i første omgang beskæftige 60 medarbejdere.

- Selvom meget af tiden i maskinbranchen lige nu drejer sig om at få allerede solgte maskiner hjem til kunderne, der tålmodigt venter, ser vi frem til, at NEDC fremadrettet giver et løft i forhold til logistikken omkring maskiner, siger Kristian Refnov, der er direktør hos Kubota-importøren Nellemann Machinery A/S.

- Igangsættelsen af NEDC kommer til at give en mere fleksibel og hurtigere ordreproces og vil være en samlefabrik for en større del af det europæiske marked.

NEDC kommer til at øge leverancesikkerheden på sigt. Selvfølgelig skal vi på den anden side af den globale forsyningskrise, hvorfor det nok også kommer til at tage lidt længere tid, inden vi oplever den fulde effekt af NEDC. Men der er ingen tvivl. Dette er et meget stort skridt henimod en mere detaljeret tilgang til det europæiske marked. Så vi er fortrøstningsfulde, slutter Kristian Refnov.

 

Læs også