Deutz-Fahr til Nordjylland

De lysegrønne Deutz-Fahr-traktorer er på fremmarch i hele Danmark, men der er områder, hvor salgs- og serviceindsatsen kan intensiveres. Et af de områder har været Nordjylland, men nu er SR Agro & Last ApS fra Sindal blevet officiel forhandler og servicepartner for Deutz-Fahr, så det bliver der rådet bod på nu.

SR Agro & Last ApS blev etableret i 2016 af Sune og Rune Jensen. Siden er firmaet ekspanderet kraftigt på specielt værksteds- og servicesiden. I 2020 tog man således en ny, stor og moderne værkstedshal i brug.

Faciliteterne er altså på plads til at håndtere Deutz-Fahr-traktorer og -mejetærskere. Som en ekstra service kan firmaet også tilbyde bremseafprøvning på egen bremseprøvestand, og serviceteamet tilbyder 24 timers akuthjælp, hvis uheldet er ude, så kunderne trygt kan vælge firmaet som servicepartner.

De to ejere har hver især deres kompetenceområder. Rune er specialist indenfor dyretransport- og andre lastbilstyper, hvorimod Sune er specialisten indenfor landbrugsmaskiner. Sune er rent faktisk udlært indenfor Deutz-Fahr og glæder sig til igen at få med de tyske traktorer at gøre.

Ser muligheder i området

- Jeg har altid godt kunne lide at arbejde med Deutz-Fahr – nogle vil påstå, at det er en passion for mig – så da muligheden bød sig, var det svært ikke at sige ja, siger Sune Jensen.

- Deutz-Fahr leverer topmoderne traktorer med høj driftssikkerhed og en rigtig god brændstoføkonomi, så brugsværdien er helt i top. Samtidigt er prisniveauet fornuftigt, så der er mange grunde til, at områdets kunder skal vælge Deutz-Fahr næste gang, de køber en ny traktor, udtaler sælger Henrik Rømer, der ser store muligheder for Deutz-Fahr i Nordjylland.

Læs også