Valtra tilbyder klimarabat

Traktorproducenten Valtra tilbyder nu klimarabat ved køb af ny traktor, hvis den bliver leveret med en miljøvenlig motor. Tilbuddet gælder også for økologiske producenter.

Valtra og Agco Finance har flere forskellige finansieringsløsninger ved køb af ny Valtra-traktor eller landbrugsmaskine, og nu lancerer Agco Finance klimarabat på blandt andet miljøvenlige motorer eller for økologiske producenter.

Det ene tilbud er til dem, som udskifter motoren til en »grønnere« Stage V-motor, og det andet tilbud er til økologiske producenter med økologi- og FSC-certificering.

- Det er helt naturligt for os også at understøtte bæredygtige tiltag via finansieringen. Valtra og Agco er markedsledende i udviklingen af nye motorer og er meget engageret i udviklingen af bæredygtige løsninger. For eksempel har vi udarbejdet EcoPower, hvor man kan reducere brændstofforbruget med op til 10 procent. Den rejse vil vi selvfølgelig gerne være en del af i Agco Finance, forklarer Finn Lindharth Kristensen, der er account manager hos Agco Finance.

Skift til Stage V-motor

- Ved at udskifte din gamle traktor med Stage V-motor kan vi lige nu tilbyde en rentenedsættelse. Årsagen til at vi tilbyder kunderne denne klimarabat skyldes, at vi gerne vil have flere traktorer med Stage V-motorer ud at køre, da de har en væsentlig mindre miljøpåvirkning og lavere brændstofforbrug, pointerer han og fortsætter:

- Rentenedsættelsen er betinget af, at der sker en miljø- og klimaeffekt, så derfor kan tilbuddet kun benyttes af kunder, der udskifter de gamle motorer til nye. I praksis betyder det, at langt de fleste traktorkøbere vil kvalificere sig til rabatsatsen.

De første kunder fik tilbuddet i april. Pengene stammer fra en støtteordning i den europæiske investeringsbank.

Kræver økologisk certificering

- Som økologisk- eller FSC-certificeret producent har du hos Agco Finance mulighed for at få en ekstra rentenedsættelse via vores Climate Journey Fund. Det eneste krav er, at du kan dokumentere din certificering på tidspunktet for indgåelse af aftalen, siger Finn Lindharth Kristensen.

- De, som er interesserede, kan kontakte deres Valtra-forhandler og få et konkret tilbud. Forhandleren tager derefter kontakt til Agco Finance, som kan give et helt konkret tilbud baseret på certificering og aftalens sammensætning i øvrigt, slutter han.

Læs også