Case IH lancerer opdaterede teleskoplæssere

De opdaterede Farmlift-teleskoplæssere fra Case IH er udstyret med 6F/3R PowerDrive PowerShift. Der er nyt design på motorhjelmen, som giver forbedret udsyn mod højre og øget sikkerhed.

Selvom modeller som Farmlift 633, 737 og 935 beholder et hydrauliksystem på 140 l/min, kommer model 636 og 742 med en ny 160 l/min. pumpe. Dette øger effektiviteten med 25 procent hurtigere hæve-/sænketider. En ny elektrohydraulisk, selvnivellerende redskabsbærer, der vandt en pris på Eima-udstillingen i 2022, sikrer præcis olieflow til vippecylinderen og forbedrer nivelleringspræcisionen.

Brugerfladen er blevet opdateret med en ny syv tommer LCD-skærm, der viser vigtige maskindata. Desuden er læsserne AFS Connect-kompatible med et års abonnement inkluderet. Et bakkamera øger sikkerheden, mens LED-indikatorer advarer mod overbelastning. Det redesignede armlæn indeholder et integreret tastatur, og et nyt joystick styrer hydraulik, transmission og retningsskift. Semi-automatiske funktioner gør det muligt at forindstille bompositioner.

Tastaturet byder på nye funktioner, herunder skærmvisning og avancerede hydraulikstyringsmuligheder. Førere kan tilpasse indstillingerne efter opgavens behov og deres egne præferencer. Dette inkluderer valget mellem præcise joystick-bevægelser eller en hurtigere betjening for at øge arbejdshastigheden.

Farmlift-modellerne kan bestilles nu og leveres fra oktober 2023.

Læs også