Agritechnica: Case IH er nomineret til fem awards

Hele fem Case IH produkter er nomineret til Farm Machine 2024-prisen på Agritechnica i næste måned. Det drejer sig om den nye Case IH QuadTrac 715, Optum 340 CVXDrive, Puma 260 CVXDrive, Farmall 75C Electric og Axial-Flow 160 mejetærskerserien, der er nomineret.

Case IH har produkter i et felt med blot 35 udvalgte produkter i de 12 maskinkategorier. Vinderne annonceres den 14. november på Agritechnica 2023 i Hannover. Også den nye Axial-Flow 160-mejetærskerserie er nomineret til en Farm Machine-award.

Farm Machine 2024 prisen sætter fokus på produkter fra hele branchen, men især på dem, som potentielt giver den største produktivitetsstigning for fremtidige ejere. Case IH har en finalist i kategorierne XL, højtydende, mellemstore og kompakte traktorer samt i mejetærskerkategorien. Case IH har produkter i et felt med blot 35 udvalgte produkter i de 12 maskinkategorier. Vinderne annonceres den 14. november på Agritechnica 2023 i Hannover.

Endvidere er alle maskinerne nomineret til Audience Choice-prisen. Man kan stemme på sin vinder af denne pris på www.farmmachine.eu/en/, og afstemningen slutter den 11. november 2023. Alle kan stemme på sit favorit-produkt en gang om dagen inden for denne periode.

- Vi er utroligt stolte af at bære Case IH-logoet på vores bryst, og endnu mere stolte over at kunne præsentere vores produkter i dette forum, siger Mirco Romagnoli, vice president Case IH & Steyr, Europe, og fortsætter:

- Nomineringerne til denne pris på tværs af kategorier og produktserier viser, hvor alsidigt og værdsat Case IH-mærket er for landmænd ikke bare i Europa, men verden rundt. Vi er her for at give landmændene redskaberne til at optimere deres drift på alle niveauer, og disse innovative produkter er en del af dette fortsatte engagement.

Her er de fem nominerede Case IH-produkter

Case IH QuadTrac 715 AFS Connect: QuadTrac er Case IH’s kraftigste traktor nogensinde med en topydelse på 778 hk (572kW). Denne flagskibstraktor har mange fordele, eksempelvis kan der køres med redskaber i optimal hastighed, der giver højere produktivitet og rettidigt udført arbejde, selv under krævende arbejdsbetingelser.

Farmall 75C Electric: Den nye Farmall er resultatet af et århundrede med innovation, og er den næste model i den legendariske Farmall-serie. Med længere driftstid og ydelse som en dieseldrevet maskine kombineret med automatiserede teknologiske funktioner, der er nemme at bruge, klarer denne støjsvage, komfortable allround-traktor med nul emission flere forskellige opgaver.

Case IH Axial-Flow 160-mejetærskerserien: 160-serien har en række automatiserede funktioner og ensartet høstarbejde for alle piloter uanset erfaring. Mejetærskerne er udviklet til at give øget produktivitet, højere førerkomfort og nem betjening, og kornkvaliteten er høj med minimalt fremmed materiale, hvilket maksimerer afkastet af investeringen.

Case IH Optum 340 CVX Drive: Traktoren har et optimalt forhold mellem kraft og vægt med en ydelse på 340 hk. Høj ydelse, produktivitet og effektivitet, og Isobus klasse 3 er opgraderet, så certificerede redskaber automatisk styrer specifikke traktorfunktioner.

Case IH Puma 260 CVX Drive med AFS Connect: Pumaen har fået et helt nyt kabinedesign med optimal komfort og nem betjening for alle førere, inklusive 8 procent forøgelse af volumen med mere benplads og øget kabinehøjde. Støjniveauet er reduceret til 66 dB, og 11 procent større glasareal, som forbedrer udsynet og sikkerheden.

Læs mere om Traktorer og maskiner

I ugens tema sætter Effektivt Landbrug fokus på traktorer, udstyr og gødningsspredere. Dyk ned i teknologiens verden, fra jordbearbejdning til høst, og opdag de nyeste trends inden for landbrugsmaskineri.

Læs mere her

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs også