Ny 24 ton Fliegl-tipvogn

Med den nye TMK 279 har Fliegl Agrartechnik udviklet en tipvogn, der leverer en blanding af høj ydelse og kraft, men også byder på en række innovative funktioner.

Tyske Fliegl TMK 279-tipvognen, der importeres af Danish Agro Maskiner A/S, har en tilladt totalvægt på op til 24 ton. Vognens robusthed gør det muligt at transportere store mængder materialer og sikrer maksimal holdbarhed ved daglig brug på marken.

Med en grundkapacitet på cirka 31 kubikmeter og 40 kubikmeter, når den er udstyret med 500 mm sider, fungerer TMK 279-tipvognen som en yderst fleksibel løsning til transport af forskellige materialer, og dens fleksible kapacitet gør den til en alsidig vogn.

Op til 40 km/t.

Med sit hydrauliske chassis tilbyder TMK 279 maksimal stabilitet selv under de mest krævende forhold. De standardmæssige 710/50 R30.5-dæk i forbindelse med 410 x 180-akselskonfigurationen sikrer optimal jordbeskyttelse, trækkraft og manøvredygtighed på forskellige overflader.

TMK 279-tipvognen er godkendt til hastigheder på op til 40 km/t. For at sikre den transporterende last, kan kunder vælge en rullepresenning, som kan betjenes fra jorden, eller et Speed Cover-rullenet.

Læs også