Demokaravane tager på landbrugsskole

Fredag d. 4. maj ruller Valtra’s SmartTour ind hos Kjærgård Landbrugsskole ved Bramming, og kl. 10 - 15 er demotraktorer, mobile showrooms og produkteksperter klar til at tage imod interesserede landmænd og andre traktorinteresserede.

I forlængelse af AGCO´s omlægning af salgs- og servicedistrikterne er Valtec nemlig udpeget som omdrejningspunkt i udviklingen af et stærkt salgs- og servicenet i hele området. Et arbejde man allerede har taget fat på.

Det har foreløbigt resulteret i et formaliseret samarbejde med Varde Traktorlager som servicepartner, så der nu er to serviceværksteder med fokus på Valtra i området.

De suppleres med en række strategisk placerede servicebiler i udvalgte lokalområder og tre sælgere, der arbejder målrettet på at vinde en større markedsandel.

- Vi vil ikke være store målt på bygninger, fortæller Flemming Tandrup, og fortsætter:

- Vi vil derimod være de suverænt bedste til service både med hensyn til kompetencer og målt på minimal stilstandstid for vores kunders traktorer.

Mere Valtra-opmærksomhed mod vest

Hvor Valtec allerede er meget kendt i et stort område omkring maskinforretningen i Gravens og langt ned i det østlige Sønderjylland, er man knap så synlig eller kendt i den vestlige del af området, hvor man ikke har haft Valtra-distriktet særligt længe.

Den kendskabsgrad skal der nu laves om på, så udover en dedikeret serviceindsats har Valtec for et par måneder siden ansat den kendte traktormand Steen Lerche Hansen som sælger. Han danner makkerpar med Johannes Petersen fra Rødekro, som har arbejdet med Valtra i det sønderjyske område i mange år.

De er travlt optaget af salgsarbejdet og har pt. travlt med at holde en af Valtra´s nye T-serietraktorer beskæftiget med en masse demonstrationer ude hos kunderne.

- Det har virkeligt været en god oplevelse at få den ud at køre, for kunderne er meget positive overfor de nye traktorer, når de er færdige med dagens testopgaver. Det er en fornøjelse at arbejde med, påstår de.

Når Valtra-demokaravanen denne gang kører længere mod syd i stedet for at parkere i Gravens, er det også for, at endnu flere i området kan få lejlighed til at nærstudere Valtra’s nye traktorgeneration og stifte bekendtskab med den meget roste SmartTouch betjeningsterminal. Den har vundet mange priser – men måske vigtigst af alt - også får mange roser af de chauffører, der kører med traktorerne.

Læs også