Dyhr får JCB

Maskinforretningen i Gudbjerg har fået forhandlingen af de velanskrevne engelske teleskoplæssere og gummigeder.

Tidligere på året blev importen af entreprenørmaskinerne og landbrugsdelen af den store engelske JCB-koncern opdelt herhjemme. Brøns Group fik agri-delen, som primært består af teleskoplæssere og gummigeder, mens Nicolaisen & Larsen beholdt entreprenørdelen.

I forvejen har J. Dyhr A/S forhandling af Krone-redskaberne, som importeres af Brøns Group, og her pr. 1. september er samarbejdet med den sønderjyske importvirksomhed udbygget med forhandlingen af JCB agri-programmet.

- Det passer rigtigt godt både salgs- og servicemæssigt til vores landbrugskunder indenfor kvægbrug og maskinstationer, påpeger salgskonsulent hos J. Dyhr, Toke Andersen, og nævner, at både teleskoplæsserne og gummigederne allerede kører hos en del af kunderne.

Velanskrevet og fra stor koncern

Han tilføjer, at programmet har kapacitet og rækkevidder, som passer til læsning af de store fodervogne, som i dag findes i kvægstaldene. Men også teleskoplæsserne har trækkraft, så de kan fragte vogne med op til 32 tons, og i det hele taget fortrin, som værdsættes både i landbruget og andre brancher.

- Det er et meget velanskrevet mærke, som vi glæder os til at præsentere, men også at servicere på vores værksted, som i forvejen er godt kendt med læssere og entreprenørmaskiner.
JCB-koncernen, der i 1945 blev grundlagt af englænderen J.C. Bomford, har i dag 11.000 medarbejdere med produktion på 22 fabrikker verden over og udbyder ikke mindre end 300 forskellige maskiner.

Ny sælger

I forbindelse med den nye forhandling udvider J. Dyhr pr. 1. november medarbejderstaben på 15 ansatte med en ny salgskonsulent. Det er Henrik Matthiesen, som får ansvaret for JCB-programmet sammen med den ligeledes nye forhandling af den mindre svenske 6 tons skovmaskine fra Malwa, der især er velegnet til udtyndingsopgaver.

Henrik Matthiesen, der er 43 år og bor i lokalområdet, kommer fra salgsjob i dækbranchen. Han har også stor erfaring indenfor både maskinstationsarbejde og skovbruget, og har oprindelig en landbrugsfaglig uddannelse.
 

Læs også