FMR Maskiner skal sælge franske markredskaber

MASKINER Der er sikkert en del danske landmænd, der er stødt på de gule markredskaber fra franske Agrisem rundt om på de store europæiske maskinudstillinger. Enkelte har måske også set redskaberne i danske marker – men det er ikke mange.

Det skal der nu laves om på, og fremover skal FMR Maskiner i Nykøbing Falster arbejde med at udbrede kendskabet til Agrisems produktprogram og både sælge og servicere maskinerne i hele landet.

Agrisem producerer en række redskaber til jordbearbejdning og såning, og ifølge Anders Højte fra FMR Maskiner er det meget robuste maskiner.

- De er udviklet til Frankrigs ofte vanskelige og særdeles hårde forhold, så hvis de kan holde til at køre i Sydfrankrig, holder de helt sikkert også til danske forhold, lyder der fra Anders Højte.

- Vi har i sagens natur ikke mange praktiske erfaringer med Agrisem-produkterne endnu, men flere kartoffeldyrkere har fortalt os, at Agrisems undergrundsløsnere er en uundværlig del af deres maskinpark. De mener, at der er et mærkbart merudbytte forbundet med anvendelsen af dem, så det lyder lovende.

jhal

Læs også