Hardi og Karl Mertz afviklede Crop Care-dag

Tæt ved 100 kunder var i går samlet i Nørre Alslev på Falster til Hardi Crop Care dag.

Tæt ved 100 kunder var i går samlet i Nørre Alslev på Falster til Hardi Crop Care dag.
Karl Mertz og Hardi International satte i går fokus på fagligheder. Det skete på en velbesøgt Hardi Crop Care dag i Nørre Alslev på Falster.
Og det var da også et koncentreret og absolut fagligt arrangement, som arrangørerne bød på: I fire timer var der fokus på sprøjteteknik, dysevalg og et bredt udvalg af traktorer.
Dagen begyndte med et spændende indlæg fra Henrik Severin, partner i Agrocom, om tendenser i dansk landbrug, inden der var en gennemgang af dysevalg og teknologien bag. Det gav deltagerne stof til eftertanke, hvad der kan hentes på baggrund af et korrekt dysevalg.
 

Demonstration af sprøjter og traktorer

Efter disse indlæg var der arrangeret live-demonstration, hvor fem forskellige Hardi-sprøjter blev fremvist og gennemgået, og efter frokost var der demonstration af traktorer fra Karl Mertz.
Her blev hele AGCO paletten fra Fendt, Massey Ferguson og Valtra udstillet. Blandt andet en Valtra med den nye Smart Touch teknologi, en MF 7726 dyrskue edition, sortlakeret og den store Fendt 1000.
- En fantastisk dag, hvor vi er stolte over at kunne samle tæt på 100 interesserede kunder, lød det bagefter fra salgs- og marketingsdirektør Peter Henrik Dahl, Hardi og salgschef Karsten Jespersen fra Karl Mertz
For de, der ikke nåede at være med, kan det oplyses at både Hardi og Karl Mertz er med ved næste uges dyrskue i Roskilde, der begynder fredag den 8. juni.

 

 

Læs også