HCP og O. Søndergaard & Sønner i nyt samarbejde

For at styrke positionen på Fyn indgår HCP og O. Søndergaard & Sønner samarbejde om salg og service af blandt andet Deutz Fahr.

Målet er at styrke begge virksomheders position på Fyn, når O. Søndergaard & Sønner A/S i Nørre Højrup, der drives af Lars og Anders Søndergaard, nu indgår samarbejde med HCP.

Det meddeler HCP i en pressemeddelelse, hvor de skriver, at det for HCP´s vedkommende handler om at forbedre salg og serviceniveau til varemærkerne Deutz Fahr, Iseki, Pronar, Zetor etc., og på den måde tilbyde brugerne tryghed i effektivitet og kontinuitet i køb, salg og service. Med placeringen af serviceværksted hos O. Søndergaard og Sønner bliver dette udgangspunktet for salg og service på Fyn.

 

Samme service

O. Søndergaard & Sønner har flere mangeårige gode samarbejder, som fortsætter uændret. Eksempelvis fortsættes den gule og den røde linje fra Schäffer, hvor samarbejdet med Helms har stærke rødder hos O. Søndergaard & Sønner.

Ligeledes fortsætter forhandlingen af Lemkens produkter, ligesom der naturligvis fortsat ydes opbakning med service og reservedele til Valtra. - En service der ydes af de samme montører som hidtil, idet der ikke sker ændringer i personalestaben.

Deutz Fahr og Zetor er i øvrigt ikke nyt for O Søndergaard & Sønner. Sideløbende med Valtra har de også haft forhandlingen af Deutz Fahr og Zetor i perioden 2000 til 2013.

 

Læs også