Hjallerup-konkurs rammer ikke Weidemann-kunder

Både salg og service af Weidemann-maskiner fortsætter uændret trods lukningen af Hjallerup Maskinforretning.

Det har afstedkommet bekymring hos flere maskinejere, da Stemas’ nordjyske underforhandler, Hjallerup Maskinforretning, forleden erklærede sig selv konkurs.

- Det er en ulykkelig situation, som intet har med hverken Stemas eller Weidemann at gøre. Hos Stemas arbejder vi naturligvis på at finde en ny, varig løsning, men heldigvis har vi kapacitet til at løse både salgs- og serviceopgaverne i Nordjylland helt på sædvanligt niveau, siger salgsdirektør Robert Kjærgaard hos Stemas Maskinsalg A/S.

- I forvejen har vi en fast montør med servicevogn i området, og hvis der bliver behov, kan vi supplere med andre enheder fra vores flåde af bemandede servicevogne. Vi har også salgsfolk i nærområdet, så man går heller ikke forgæves, hvis man skal bruge en ny eller brugt Weidemann-maskine, siger salgsdirektøren.

Robert Kjærgaard siger, at virksomheden fungerer tæt på normalt, samtidig med at der tages hånd om at begrænse corona-smittefaren.

- Alle besøg i vores afdelinger skal være aftalt på forhånd. Men ellers er vores afdelinger og telefoner åbne helt som normalt. Vi har reduceret bemandingen, men vores sælgere er klar både på telefon og mails som de plejer. Både lager, værksted og serviceafdelingen holder åbent som normalt, men med nedsat bemanding, fortæller salgsdirektøren.

Læs også