bannerPos

Koldsø forhandler nu Ovlac-plove

Koldsø Smede- og Maskinservice tilbyder nu plove fra Spaniens største plovfabrik, Ovlac. Her ses ploven på en demotur på Kragerup Gods på Vestsjælland.

Redaktionen

29-04-2019 09:23
Koldsø Smede- og Maskinservice tilbyder nu plove fra Spaniens største plovfabrik, Ovlac.

- Vi har fået forhandlingen af Ovlac-plove, der importeres af Ploveksperten ApS, v/Jens Iversen i Danmark, siger Jesper Koldsø, der er indehaver af Koldsø Smede- og Maskinservice i Høng.

- Vi indgik en aftale med Jens Iversen under Agromek-udstillingen i november måned og har siden solgt to 5-furede Ovlac-vendeplove til vores kunder, og fortsætter:

- Lige nu er vi i gang med at udvikle udstyr til såning af efterafgrøder i samarbejde med Jens Iversen og fabrikken i Spanien til montering på fabrikkens on-land-plove, en såkaldt skrælle-plov eller miniplov. Vi regner med at kunne præsentere nyheden på Roskilde Dyrskue i Kristi Himmelfartsdagene, slutter han.

Mange ser skrælleploven som et alternativ til en stubharve, hvor man kombinerer pløjefri dyrkning med plovens fordele.

 

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next