Ny 9,3 meter slagleklipper fra Woods introduceres af Johs. Mertz

Amerikanske Woods har lavet aftale med tyske Sauerburger om salg af slagleklippere

i Europa, og i Danmark sælges maskinerne igennem Johs. Mertz.

MASKINER Her knap et år efter introduktionen af Woods Batwing rotorklipperne på det danske marked, bliver produktpaletten nu udvidet med en serie af slagleklippere.

Woods tilbyder således en komplet serie bestående af 18 modeller af faste og foldbare slagleklippere til slåning og vedligeholdelse af brak og græsarealer, findeling af majsstubbe samt afpudsning af græsfrømarker.

- Det er især ved afpudsning af græsfrømarker, hvor mange af vores kunder har behov for en stærk maskine med en stor kapacitet. Den største model på 9,3 meter forventer vi os meget af, udtaler Christian Holst fra Johs. Mertz A/S, der i Danmark står for salget af det amarikanske mærke, som har indgået en aftale med tyske Sauerburger om salg af slagleklippere i Europa.

Mere kraft til rotoren

Unikt for tripelversionen på 9,3 meter er, at man frit kan vælge om midtersektionen skal sidde i frontliften og slå før traktoren eller være monteret på rammen for alsidig kørsel med traktor uden front PTO.

Flex-Flail-modellerne fås i arbejdsbredder fra 4,6 til 9,3 meter og foldes til 3 meter i transport. Model FL4600V og FL6400V er 2-delt på henholdsvis 4,6 og 6,4 meters arbejdsbredde og er med bærehjul velegnet til brakarealer og efter majs til knusning af majsstubbe. Model FL6300T, FL7700T og FL9300T er 3-delt og med justerbar bærerulle, så materialet ledes enter over eller under denne. De er velegnet til græsfrømarker for tæt afpudsning.

Alle modeller er med automatisk remspændingssystem, som overfører mere kraft til rotoren på grund af tre-trinssdesign.

Læs også