Krone til Mors

Maskinforretningen Ingemann Larsen på Nykøbing Mors har fået Krone-forhandlingen, der importeres af Brøns Maskinimport.

1. april kan Ingemann Larsen A/S kalde sig autoriseret Krone-forhandler. Maskinforretningen på Mors har i flere år fulgt en strategi om at rette fokus mod salg og service af maskiner til græs- og foderproduktionen.

- Vi har forfulgt denne strategi over længere tid, og vi vil i højere grad specialisere os indenfor græs og foder, og dermed matche vores kundernes krav om større specialviden, siger direktør Per Larsen, Ingemann Larsen A/S, og tilføjer:

- Det indtryk, vi har fået af Brøns Maskinimport, ligger helt op ad de værdier, som vi selv identificerer os med. Vi er derfor overbeviste om, at vi sammen kan styrke markedsandelen i vores område og tilføre værdi til vores kunder, udtaler direktøren.

Samme indstilling og mentalitet

Når Brøns Maskinimport og Ingemann Larsen indleder samarbejdet om forhandling af Krones produktprogram, er det samtidigt to familievirksomheder, som kommer til at arbejde sammen.

- Det er noget, jeg ser meget frem til, fortæller Dan Hamann, indehaver af Brøns Maskinimport, som begrunder samarbejdet i, at begge virksomheder dermed har samme indstilling og mentalitet.

- Der er dermed ikke langt fra tanke til handling, og det er vigtigere nu end nogensinde før i branchen, hvor hurtig og effektiv service betyder alt, forklarer han.

Dan Hamann ser også frem til samarbejdet, som kan få Krone til at fremstå stærkere i det nordvestjyske.

Læs også