bannerPos

Maskiner vises ved den fynske motorvej

Salgskonsulent Stefan Møller fra Flemløse Maskinforretning ser frem til at vise Case IH-traktorer, Kuhn- og Bednar-redskaber samt Hardi-sprøjter frem ved en maskindemonstration på Vestfyn onsdag den 9. september.

AF: ERIK HANSEN

REDAKTØR, LANDBRUGFYN
03-09-2020 08:00
Flemløse Maskinforretning står bag stor maskindemonstration ved Nr. Aaby-afkørslen onsdag den 9. september.

Oprindeligt havde Velas planlagt en større maskindemonstration ved Brørup onsdag den 9. september. Det er nu aflyst.

Alligevel bliver der denne dag mulighed for at studere traktorer og maskiner i det rette element. Det sker i stedet på et areal langs Den Fynske Motorvej ved Nr. Aaby-afkørslen. Det er Flemløse Maskinforretning, som har taget initiativet sammen med Case IH, Maskinhandler Indkøbsringen (MI) og Hardi.

- Vores demonstration bliver ikke i samme store format, og naturligvis vil alle retningslinjerne i forhold til Covid-19 blive overholdt. Således vil man blive opdelt i hold ifølge reglerne, påpeger salgskonsulent Stefan Møller fra Flemløse Maskinforretning. 

Spændende program

I marken, som ligger på adressen Hindballevej 20 mellem Asperup og Roerslev, indledes arrangementet klokken 9.30, hvor Case IH-traktorer kører i marken for at pløje og så med Kuhn-redskaber. Om formiddagen bliver der endvidere lejlighed til at se mulch-maskiner fra både Kuhn og Bednar i arbejde samt præsentation af en Hardi-trailersprøjte.

Efter frokosten, hvor der serveres grillpølser samt kaffe med de berømte romkugler fra bageren i Nr. Aaby, gælder det harvning og såning frem til klokken 15.00.

- Også her sker det med Kuhn- og Bednar-produkterne fra MI. Sidstnævnte er nyt hos os her i år, men interessen for de tjekkiske produkter har været meget stor. Vi har allerede solgt en del og demonstreret Bednar-redskaberne hos flere kunder i den seneste tid, blandt andet med henblik på reduceret eller pløjefri dyrkning, fortæller Stefan Møller.

Blandt nyhederne ved demonstrationen vil der være opdaterede Case IH Magnum, som har fået nyt design og kabine.

erik@landbrugfyn.dk
telefon +45 27 11 81 38

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.

Dent-majs klar til sæson 20/21

Dent-majsens fordele med højt stivelsesindhold og stor fordøjelighed i koens vom kan nu udnyttes under nordiske himmelstrøg, oplyser firma.

Biogasbranche ser stort potentiale i nyt klimaudspil

CO2-differentierede kilometerafgifter for lastbiler skaber gode muligheder for at få gang i den grønne omstilling af den tunge transport, lyder det fra Henrik Høegh, formand for Biogas Danmark.

Nu sætter høstpresset ind i USA

Høsten med sojabønner og majs i USA er i gang, og det sætter pres på afgrødepriserne hen mod ugens afslutning. De generelle informationer i markedet er dog ikke prissvage, og der er derfor grænser for, hvor langt ned afgrødepriserne kan falde på den lidt længere bane.

Trådløse temperaturspyd rammer plet

StackView får nye trådløse funktioner. Opgraderingen kan både nye og eksisterende kunder få glæde af.
Side 1 af 1930 (38597 artikler)Prev1234567192819291930Next