Maskinforretninger lægges sammen

Traktor & Høstspecialisten A/S og Almas Agro A/S sammenlægges.

MASKINFORRETNING Den 20. januar 2020 indgik Traktor & Høstspecialisten A/S aftale med Almas Agro A/S om at sammenlægge selskaberne i et samlet selskab. Alle medarbejdere, aktiver og markedsområder fra Almas Agro A/S fortsættes i Traktor & Høstspecialisten A/S.

Begge selskaber er ejet af Danish Agro. Integrationen sker som led i en optimering af det nord-/østjyske maskinsalg fra Haderslev til Skagen. Traktor & Høstspecialisten A/S vil bestå af fire afdelinger i Kolding, Hinnerup, Hvam og Brønderslev.

CEO i Danish Agros maskindivision, Jens Skifter, er tilfreds med den nye struktur:

- Traktor & Høstspecialisten vil nu få muligheden for at kunne agere i hele Nord- og Østjylland samt etablere fokuserede kompetencecentre, alt efter hvilke maskiner der hovedsageligt kører i de forskellige områder. Det ligger således i planen, at eksempelvis Hvam vil blive et omdrejningspunkt for JAGUAR og græsmaskiner. Dette giver mening med deres placering midt i Himmerland. Den store styrke er, at vi får koncentreret kompetencerne der, hvor de fleste kunder befinder sig, siger han.

 

Glæde over aftale

Almas Agro beskæftiger 25 erfarne medarbejdere med stor CLAAS erfaring. Direktør i Almas Agro Stig R. Knudsen vil fremadrettet have sit fokus på forretningsudvikling med reference til direktør Henrik Thomsen i Traktor & Høstspecialisten A/S.

Direktør i Traktor & Høstspecialisten A/S, Henrik Thomsen, glæder sig over aftalen og de muligheder, som nu giver luft til at udvikle Traktor & Høstspecialisten A/S med fire afdelinger:

- Hele regionen Nord- og Østjylland bliver nu en sammenhængende region med muligheder for vækst og bedre service for alle kunder. Hinnerup vil blive omdrejningspunktet for administrationen, og værkførerne vil samarbejde på tværs af de fire afdelinger. Kunderne vil naturligvis kunne få service på alle produkter fra alle afdelinger. Jeg ser frem til at skabe et endnu stærkere setup til de nord- og østjyske landmænd – et setup som giver endnu mere værdi ude på bedrifterne, siger han.

Jba

Læs også