bannerPos

New Holland sælgere i førersædet

Der var gang i den på og omkring prøvebanen, hvor det praktiske arbejde og prøvekørslerne af de nyeste traktorer ved MesseC i Fredericia foregik, oplyser arrangørerne.
13-02-2020 08:00

Med MesseC i Fredericia som rammen, har de danske New Holland sælgere været samlet om årets første produkttræning på traktorer – for at blive endnu bedre klædt på til 2020. Fokus var blandt andet på den nye T5 Dynamic Command med dobbeltkoblingsgearkasse.

Men »hovedpersonen« var den nye, store T8 Genesis med den nye kabineindretning med SideWinder Ultra-armlæn og IntellilView 12-skærm. Et separat armlæn var stillet frem til træningen, og her blev blandt andet trådløs overførsel af markdata demonstreret.

- De nyeste løsninger inden for autostyring og telematics blev gennemgået, og det blev klart for sælgerne, at uanset om der skal flyttes markdata, tildelingskort eller om traktoren skal kunne overvåges på fjernopkobling via Telematics, så er T8 Genesis fyldt med muligheder, oplyser CNH Industrial Danmark, der importerer New Holland.

Gang i prøvebanen

Ifølge arrangørerne var der gang i den på prøvebanen, hvor det praktiske arbejde foregik.

- Her var mange især imponerede over styrevinklen på T8 Genesis, der med sin akselafstand på 3,55 meter ikke kun har en rigtig god vægtfordeling, men stadigvæk også har evnen til at dreje skarpt i behold.

- T5 Dynamic Command med den energieffektive dobbeltkoblingsgearkasse med hele 8 trin pr. gearområde overraskede mange sælgere positivt. Den fremstår som en kompakt udgave af en T6 Dynamic Command, og den får sine overbevisende kræfter fra den samme 4-cylindrede 4,5 liters Fiat Power Train motor som T6 serien.

l-l

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next