bannerPos

New Holland sælgere i førersædet

Der var gang i den på og omkring prøvebanen, hvor det praktiske arbejde og prøvekørslerne af de nyeste traktorer ved MesseC i Fredericia foregik, oplyser arrangørerne.
13-02-2020 08:00

Med MesseC i Fredericia som rammen, har de danske New Holland sælgere været samlet om årets første produkttræning på traktorer – for at blive endnu bedre klædt på til 2020. Fokus var blandt andet på den nye T5 Dynamic Command med dobbeltkoblingsgearkasse.

Men »hovedpersonen« var den nye, store T8 Genesis med den nye kabineindretning med SideWinder Ultra-armlæn og IntellilView 12-skærm. Et separat armlæn var stillet frem til træningen, og her blev blandt andet trådløs overførsel af markdata demonstreret.

- De nyeste løsninger inden for autostyring og telematics blev gennemgået, og det blev klart for sælgerne, at uanset om der skal flyttes markdata, tildelingskort eller om traktoren skal kunne overvåges på fjernopkobling via Telematics, så er T8 Genesis fyldt med muligheder, oplyser CNH Industrial Danmark, der importerer New Holland.

Gang i prøvebanen

Ifølge arrangørerne var der gang i den på prøvebanen, hvor det praktiske arbejde foregik.

- Her var mange især imponerede over styrevinklen på T8 Genesis, der med sin akselafstand på 3,55 meter ikke kun har en rigtig god vægtfordeling, men stadigvæk også har evnen til at dreje skarpt i behold.

- T5 Dynamic Command med den energieffektive dobbeltkoblingsgearkasse med hele 8 trin pr. gearområde overraskede mange sælgere positivt. Den fremstår som en kompakt udgave af en T6 Dynamic Command, og den får sine overbevisende kræfter fra den samme 4-cylindrede 4,5 liters Fiat Power Train motor som T6 serien.

l-l

Nord-West noteringen stiger med to euro

Endnu en uge med stigning på svineprisfronten. Og de høje tal ser ud til at blive endnu højere i næste uge.

Nye kapitelstakster

Kapitelstaksterne for hvede og byg i 2019 er nu offentliggjort.

Vi er stærkere sammen end hver for sig

På Kvægkongres 2020 opfordrede formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, Christian Lund, danske kvægproducenter til at imødegå fremtidens forandringer, som klimaændringer og nye forbrugermønstre, i fællesskab.

Dansk Energirådgivning justerer ejerskabskredsen frem mod fortsat vækst

Dansk Energinrådgivnings stifter Lars Waage Petersen, og Finance Zealand har solgt deres aktier i selskabet. Ny hovedaktionær er Jon Malthe-Bruun.

Würth Truck Lease introduceres i Danmark

Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner samt entreprenørmaskiner og varebiler.

Velkommen til Kvægkongres 2020

Mandag den 24. og tirsdag den 25. februar er der Kvægkongres i MCH Herning Kongrescenter. Et af årets temaer bliver klima.

Allerede for sent at bruge Galera i mange vinterrapsmarker

I de tidligst såede vinterrapsmarker er vinterrapsen allerede i knopstadiet og dermed så langt fremme i udviklingen, at Korvetto og Galera ikke længere kan anvendes til at bekæmpe ukrudt med, oplyser Annemette Pagter fra Velas.

Ukrudt og svampesygdomme stortrives lige nu

- Erfaringerne viser, at det næppe kan betale sig at behandle, førend vi har passeret midten af marts. Der skal en vis mængde lys til for at få optimal optagelse, understreger Hans Jørgen Bak fra AgriAdvice.

Det er klimarigtigt at fodre med rapsfrø, men er det muligt?

Et to-årigt forsøg skal kigge på mulighederne for at fodre med rapsfrø for at reducere mælkens klimaaftryk og producere sundere mælk.
Side 1 af 1777 (35524 artikler)Prev1234567177517761777Next