Ny Kverneland-forhandler i Nordjylland

Med virkning fra 1. maj 2020 er Brdr. Thorsen blevet Kverneland-forhandler i det gamle Hjallerup Maskinforretnings salgsdistrikt.

Efter at have været underforhandlere for Hjallerup Maskinforretning A/S, der blev konkursramt i sidste måned, er Brdr. Thorsen nu blevet selvstændige Massey Ferguson-forhandlere i hele det gamle Hjallerup Maskinforretnings område.

Kverneland ser samarbejdet med Brdr. Thorsen som et naturlig skridt til at være en del af forretningen, da en del tidligere ansatte hos Hjallerup Maskinforretning, med kendskab til Kverneland, er kommet med til Brdr. Thorsen i henholdsvis Støvring og Nimtofte. Begge afdelinger bliver i første omgang udsalgssteder for Kverneland.

Indehaver Kristian Thorsen er meget forventningsfuld til samarbejdet med en leverandør, der gennem generationer har vist sig som en af de mest professionelle og troværdige på markedet.

- Vi føler det er et rigtigt godt match, og Kvernelands produkter passer rigtig godt ind i vores forretning, siger indehaver Kristian Thorsen.

Læs også