bannerPos

Opdaterede Axial-Flow tærskere

Case IH mejetærskerprogrammet bliver opdateret fra næste år. Den nye 150-serie og den nuværende 250-serie vil kunne fås med nye Stage V-motorer, der opfylder V-emissionsbestemmelserne.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
07-09-2019 12:09
Case IH har netop lanceret en ny Axial-Flow 150-serie mejetærskere og endnu et skærebord i 3050-Varicut-serien.

I denne uge har Case IH præsenteret en helt ny traktorserie i Magnum-klassen, der bliver præsenteret på Agritechnica-udstillingen i november måned, men også en række andre nyheder. Blandt andet bliver Case IH Axial-Flow mejetærskerne opdateret.

Case IHs Axial-Flow-mejetærskere i 140-serien, der henvender sig til mellemstore bedrifter og maskinstationer, bliver erstattet af en ny Axial-Flow 150-serie, og samtidig bliver Axial-Flow mejetærskerne i 250-serien opdateret med en række features.

Både den nye 150-serie og den nuværende 250-serie bliver fra nytår leveret med nye motorer, Stage V-motorer, der opfylder emissionsbestemmelserne for niveau fem.

Mere motorkraft

Axial-Flow 150-serien, der leveres i tre modeller: 5150, 6150 og 7150, bliver leveret med de nye FPT Industrial-motorer med en effekt på henholdsvis 314, 400 og 460 hk.

Ligesom 150-serien leveres også 250-serien fra næste høstsæson med nye FPT Industrial Stage V-motorer. Denne serie leveres i tre modeller: 7250, 8250 og 9250 med en motoreffekt på henholdsvis 498, 571 og 634 hk.

Begge modelserier får mere motorkraft med de nye Stage V-motorer i forhold til de nuværende Stage IV-motorer.

Udover de nye motorer leveres både 150-serien og 250-serien med en ny LED-belysningspakke. Alle de nye Case IH mejetærskere bliver vist på Agritechnica-udstillingen i november måned.

Skærebord

Case IH producerer skærebord fra 16 til 41 fod i 3050-Varicut-serien i i alt 8 størrelser, men nu tilføjes endnu et i Varicut-serien på 28 fod, der blandt andet passer til kørespor på 8 meter. Serien kommer dermed op på 9 kornskæreborde.

Det nye 28 fods-skærebord leveres med samme funktioner som de etablerede modeller i Varicut-serien, og skærebordet har en udvidet rammeversion, som kommer fra den eksisterende 25 fods-model, for at reducere vægten.

Vinden og sneglen er i en mindre udgave af dem, der anvendes på de større Varicut-skæreborde på 30 fod og op efter. Dermed opnås der en større stivhed i skærebordet, som er nødvendigt i høst af kraftige afgrøder.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Stille hvedeeksportmarked

Investeringsfondene satte sig på hænderne forud for forlænget weekend i det amerikanske. Argentinsk sojaindustri lider.

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.

Fælles front mod mulig retssag om efterafgrøder

Landbrug & Fødevarer og de fire landboforeninger, der har afsluttet en juridisk forundersøgelse vedrørende en mulig retssag om efterafgrøder, har nu drøftet de mulige veje i det juridiske spor.

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grøntDanskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 procent i årene 2015-19.

Optimer udbyttet med en godt afdrænet mark

Dræning har altid været højt prioriteret på Ultanggaard ved Haderslev. Landmand Asmus Fromm-Christiansen er syvende generation på bedriften og både han og hans far bruger en del tid og penge på dræning. Det fortalte han på en temadag om dræning hos SLF.
Side 1 af 1871 (37406 artikler)Prev1234567186918701871Next