bannerPos

Opdaterede Axial-Flow tærskere

Case IH mejetærskerprogrammet bliver opdateret fra næste år. Den nye 150-serie og den nuværende 250-serie vil kunne fås med nye Stage V-motorer, der opfylder V-emissionsbestemmelserne.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
07-09-2019 12:09
Case IH har netop lanceret en ny Axial-Flow 150-serie mejetærskere og endnu et skærebord i 3050-Varicut-serien.

I denne uge har Case IH præsenteret en helt ny traktorserie i Magnum-klassen, der bliver præsenteret på Agritechnica-udstillingen i november måned, men også en række andre nyheder. Blandt andet bliver Case IH Axial-Flow mejetærskerne opdateret.

Case IHs Axial-Flow-mejetærskere i 140-serien, der henvender sig til mellemstore bedrifter og maskinstationer, bliver erstattet af en ny Axial-Flow 150-serie, og samtidig bliver Axial-Flow mejetærskerne i 250-serien opdateret med en række features.

Både den nye 150-serie og den nuværende 250-serie bliver fra nytår leveret med nye motorer, Stage V-motorer, der opfylder emissionsbestemmelserne for niveau fem.

Mere motorkraft

Axial-Flow 150-serien, der leveres i tre modeller: 5150, 6150 og 7150, bliver leveret med de nye FPT Industrial-motorer med en effekt på henholdsvis 314, 400 og 460 hk.

Ligesom 150-serien leveres også 250-serien fra næste høstsæson med nye FPT Industrial Stage V-motorer. Denne serie leveres i tre modeller: 7250, 8250 og 9250 med en motoreffekt på henholdsvis 498, 571 og 634 hk.

Begge modelserier får mere motorkraft med de nye Stage V-motorer i forhold til de nuværende Stage IV-motorer.

Udover de nye motorer leveres både 150-serien og 250-serien med en ny LED-belysningspakke. Alle de nye Case IH mejetærskere bliver vist på Agritechnica-udstillingen i november måned.

Skærebord

Case IH producerer skærebord fra 16 til 41 fod i 3050-Varicut-serien i i alt 8 størrelser, men nu tilføjes endnu et i Varicut-serien på 28 fod, der blandt andet passer til kørespor på 8 meter. Serien kommer dermed op på 9 kornskæreborde.

Det nye 28 fods-skærebord leveres med samme funktioner som de etablerede modeller i Varicut-serien, og skærebordet har en udvidet rammeversion, som kommer fra den eksisterende 25 fods-model, for at reducere vægten.

Vinden og sneglen er i en mindre udgave af dem, der anvendes på de større Varicut-skæreborde på 30 fod og op efter. Dermed opnås der en større stivhed i skærebordet, som er nødvendigt i høst af kraftige afgrøder.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Helms viser McHale frem

Jakob Helms fra Helms TMT Centret viser gode nyheder frem fra McHale på dette års Agritechnica

Strukturskader kan undgås

Adfærd i marken og kørsel på især våd jord skal ændres, hvis ikke jordens frugtbarhed og vandledningsevne skal forringes yderligere.

L&F forsøger sig med et nyt løsningsforslag

L&F-formand, Martin Merrild, foreslår rentefrie lån til at lette på tabet.

Nyvalgte fra rød og blå så på grøn biodiesel

De to nyvalgte folketingsmedlemmer, Mona Juul (C) og Malte Larsen (S) fik ny, grøn og bæredygtig inspiration med hjem, da de sammen med administrerende L&F-direktør Anne Arhnung i går lagde vejen forbi Dakas biodieselsfabrik EcoMotion i Løsning nær Hedensted.

På med solbrillen hos Valtra

Smartfarming er det nye sort hos Valtra ved Agritechnica. Og Arne Spejlborg guider igennem de smarte nye tiltag.

Prognose: Kina vil importere endnu mere svinekød

Der er ikke udsigt til, at den kinesiske appetit på udenlandsk svinekød bliver mindre efter nytår. Tværtimod, hvis man skal tro en prognose fra den hollandske storbank, Rabobank.

KSM sætter pris på både Bomford og Modularis

Henrik Bergholdt fra KSM-Maskinservice viser gode ting frem fra maskingodteposen under Agritechnica.

Fleksibelt skærebord på stortærsker fra John Deere

Et 45 fods sejlskærebord, der kan flekse en meter i hver side, er en af nyhederne på John Deere-standen.

GreenTec er pavestolte over deres tredje sølvmedalje

Medejer John Christensen af GreenTec er stolt og rørt over årets sølvmedalje på Agritechnica.
Side 1 af 1688 (33751 artikler)Prev1234567168616871688Next