bannerPos

Opdaterede Axial-Flow tærskere

Case IH mejetærskerprogrammet bliver opdateret fra næste år. Den nye 150-serie og den nuværende 250-serie vil kunne fås med nye Stage V-motorer, der opfylder V-emissionsbestemmelserne.

Per Jørgensen

Journalist
07-09-2019 12:09
Case IH har netop lanceret en ny Axial-Flow 150-serie mejetærskere og endnu et skærebord i 3050-Varicut-serien.

I denne uge har Case IH præsenteret en helt ny traktorserie i Magnum-klassen, der bliver præsenteret på Agritechnica-udstillingen i november måned, men også en række andre nyheder. Blandt andet bliver Case IH Axial-Flow mejetærskerne opdateret.

Case IHs Axial-Flow-mejetærskere i 140-serien, der henvender sig til mellemstore bedrifter og maskinstationer, bliver erstattet af en ny Axial-Flow 150-serie, og samtidig bliver Axial-Flow mejetærskerne i 250-serien opdateret med en række features.

Både den nye 150-serie og den nuværende 250-serie bliver fra nytår leveret med nye motorer, Stage V-motorer, der opfylder emissionsbestemmelserne for niveau fem.

Mere motorkraft

Axial-Flow 150-serien, der leveres i tre modeller: 5150, 6150 og 7150, bliver leveret med de nye FPT Industrial-motorer med en effekt på henholdsvis 314, 400 og 460 hk.

Ligesom 150-serien leveres også 250-serien fra næste høstsæson med nye FPT Industrial Stage V-motorer. Denne serie leveres i tre modeller: 7250, 8250 og 9250 med en motoreffekt på henholdsvis 498, 571 og 634 hk.

Begge modelserier får mere motorkraft med de nye Stage V-motorer i forhold til de nuværende Stage IV-motorer.

Udover de nye motorer leveres både 150-serien og 250-serien med en ny LED-belysningspakke. Alle de nye Case IH mejetærskere bliver vist på Agritechnica-udstillingen i november måned.

Skærebord

Case IH producerer skærebord fra 16 til 41 fod i 3050-Varicut-serien i i alt 8 størrelser, men nu tilføjes endnu et i Varicut-serien på 28 fod, der blandt andet passer til kørespor på 8 meter. Serien kommer dermed op på 9 kornskæreborde.

Det nye 28 fods-skærebord leveres med samme funktioner som de etablerede modeller i Varicut-serien, og skærebordet har en udvidet rammeversion, som kommer fra den eksisterende 25 fods-model, for at reducere vægten.

Vinden og sneglen er i en mindre udgave af dem, der anvendes på de større Varicut-skæreborde på 30 fod og op efter. Dermed opnås der en større stivhed i skærebordet, som er nødvendigt i høst af kraftige afgrøder.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Lille ko har mange store fordele

Selvom jerseykoen er en lille ko, er den stor rundt omkring i verden. Og hvis det står til Dansk Jersey bliver den, grundet sine resultater, endnu større de kommende år.

L&F beder minister om alternativer til efterafgrøder

I et brev til fødevareminister Mogens Jensen (S) beder Landbrug & Fødevarer om flere virkemidler til at opfylde miljøkravene.

Sprøjtning af pløjefri vinterraps i efteråret

Især sent såede og pløjefri vinterrapsmarker skal hjælpes bedst muligt mod rapsjordlopper og spildkorn, lyder det fra FRDK.

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.
Side 1 af 1632 (32632 artikler)Prev1234567163016311632Next