Scantruck og Argo i nyt samarbejde

MASKINER I de næste fire år skal Scantruck vedligeholde alt kørende materiel for det sjællandske affaldsselskab Argo.

Aftalen blev en realitet efter et EU-udbud, hvor Scantruck leverede den bedste løsning, og den indebærer, at Scantruck i de kommende fire år er ansvarlig for vedligeholdelse af Argos kørende materiel.

Det drejer sig om 59 maskiner, som inkluderer alt fra fejemaskiner, traktorer, minilæssere, gravemaskiner til knusere og sorteranlæg. Maskinerne er spredt ud over i alt 17 adresser på Øst-, Midt- og Vestsjælland, så der bliver nok at se til for Scantrucks mobile montører på Sjælland.

- Vi valgte at samle opgaverne i ét udbud, fordi der er flere fordele ved den løsning, pointerer Finn Kjær, der er genbrugschef hos Argo.

- For det første, tilføjer han, har vi opnået en bedre pris, end hvis opgaven havde været løst af flere forskellige samarbejdspartnere. For det andet er det nemmere at kommunikere med én partner, og jeg har en klar forventning om, at det vil lette praksis for os.

Scantruck havde i forvejen aftaler med nogle af genbrugspladserne i Argos regi, og samarbejdet er blot blevet forstærket ved den nye store aftale.

jhal

Læs også