To nye Bednar-forhandlere

Askildrup Agro og Flemløse Maskinforretning får de tjekkiske jordbehandlingsredskaber og mulchmaskiner på programmet.

Her med virkning fra nytår er Bednar forhandlernetværket udvidet med yderligere to forhandlere. Askildrup Agro ved Randers og Flemløse Maskinforretning på Sydvestfyn har begge indgået aftale med Bednar-importøren Maskinhandler Indkøbsringen (MI) om at forhandle og servicere det tjekkiske maskinprogram.

I forvejen er J. Hundahl forhandlere i Nordjylland, PN maskiner i Syddanmark, samt Røstofte Maskiner øst for Storebælt.

Harveprogram

Især det spændende harveprogram har været en medvirkende årsag til, at Flemløse Maskinforretning har indgået forhandleraftalen.

- Ved at inddrage Bednar i produktporteføljen kan vi imødekomme de efterspørgsler, vi har haft fra vores kunder, da vi nu er fuldt på højde med de øvrige brands på markedet, fastslår Martin Andersen og Stefan Møller, sælgere hos Flemløse Maskinforretning.

De glæder sig også over at få Bednar mulchmaskinerne på programmet.

- Bednar-maskinerne udstråler kvalitet, hvilket skinner igennem på hjul, galvanisering, skjold mv. Derudover er de enormt langt fremme i forhold til udstyr, hvilket gør det nemt at tilpasse maskinerne, så de passer til kundernes behov, uddyber de to sælgere, som allerede har solgt to maskiner, og som også er klar til at drage til demo med blandt andet Swifter disc’en i foråret.

Naturlig udvidelse

Det nye agentur hos Askildrup Agro passer godt sammen med Fendt traktorerne.

- Vi oplever, at kunderne efterspørger solide redskaber med store arbejdsbredder, og det får vi med Bednar-programmet, udtaler Flemming Rasmussen, medejer af Askildrup Agro.

- Vi har de seneste år haft kendskab til, at vores kunder er begyndt at køre med Bednar produkter på deres farme i Østeuropa og hørt, at det er bundsolide produkter, som er bygget til intensivt brug år efter år. Når de kan bruge maskinerne derovre, på de kæmpestore farme, ja så kan de nok også her i Danmark.

Strategisk udvidelse

Hos MI er de godt tilfredse med de to nye, strategiske samarbejder, som betyder, at de udvider forhandlernetværket fra tre til fem forhandlere.

- Det er vigtigt, at vi dækker hele landkortet, for vi har et unikt produkt, som adskiller sig fra mange af vores konkurrenter ved at kunne tilbyde ekstra store arbejdsbredder, hvilket især er efterspurgt af de større landbrug og maskinstationer, uddyber Christian Kyhn Lorenzen, sælger hos MI.

Tjekkisk kvalitet

De tjekkiske Bednar-redskaber til jordbearbejdning tæller blandt andet discharver, såbedsharver og halmstrigler. Og det vokser hele tiden - i takt med ønsker fra store landmænd, godser og maskinstationer.

Bednar er en forholdsvis ung virksomhed, der blev grundlagt i 1997, og som på kort tid formåede at gøre sig bemærket som en stærk og proaktiv virksomhed i branchen.

Den tjekkiske virksomhed har især specialiseret sig inden for jordbearbejdning, såning, gødskning og mulchning.

På nuværende tidspunkt beskæftiger Bednar 250 personer og eksporterer til mere end 35 lande.

eh

Læs også