Mangler tillid til kort fra myndigheder

- Når man ser et kort, der viser, at man skal braklægge 30 procent af sin jord, så må man spørge, om der er tillid til det. Jeg har ikke tillid til det, lød det fra landboformand.

Hans Chr. Schmidt, der var ordstyrer ved landbrugskonferencen, foreslog, at arrangørerne af konferencen nu forsøger at få et møde i stand med den nye miljø- og fødevareminister. Foto: Morten Ipsen - Nu bliver vi simpelt hen nødt til at holde fast. Regeringen har sagt, at der skal ske et retningsskifte, lød det fra områdedirektør i Landbrug & Fødevarer, Niels Peter Nørring. Foto: Flemming Erhard Det er vigtigt at måle, om tallene i vandløbene svarer til de mål, der er sat. Det har dambrugene i hvert fald erfaret, lød det fra den selvstændige rådgiver Jens Kr. Nielsen over for de cirka 275 fremmødte i går på Bygholm Landbrugsskole. Foto: Morten Ipsen

Formanden for KHL, Hans Damgaard, mente på gårsdagens konference på Bygholm Landbrugsskole, at der er brug for at genskabe tillid til myndighedernes miljøregulering.

- Når man ser et kort, der viser, at man skal braklægge 30 procent af sin jord, så må man spørge, om der er tillid til det. Jeg har ikke tillid til det, lød det fra landboformanden.

Han stillede også spørgsmålstegn ved de mange datokrav, so

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også