Tove er »firmaets mand«

Tove Christiansen modtog ved 50-års jubilæet i 2018 både Den Kongelige Belønningsmedalje og Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedalje.

Det er de færreste, som kan fejre 50-års jubilæum for samme arbejdsgiver, men det kunne Tove Christiansen for godt tre år siden, og det blev naturligvis markeret.

Der blev blandt andet holdt en jubilæumsreception, hvor Tove Christiansen både modtog Den Kongelige Belønningsmedalje og Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedalje som en hæderspris for lang og tro tjeneste.

Tove Christiansen kan betegnes som »firmaets mand«. Hun er meget vellidt blandt kollegaer og kunder, og hun har altid været klar til at yde en ekstra indsats – for eksempel hjælpe en kollega med bogføring eller afløse i receptionen.

Hun har gennem årene også haft flere tillidsposter i virksomheden. I en periode har hun varetaget kollegaernes interesser i samarbejdsudvalget og stået for indkøb af kontorartikler, ligesom hun har været repræsenteret i personaleforeningen og sørger for at holde traditionerne i hævd ved årets juleafslutning.

Tove Christiansen var – i kraft af hendes store overblik – for en del år siden også med i arbejdet i forbindelse med en større omstrukturering og ombygning til store kontorlandskaber. Her var det således Tove Christiansen, som varetog dialogen med arkitekten og efterfølgende havde ansvaret for indretningen.

I fritiden har Tove Christiansen også været særdeles aktiv. Hun har spillet håndbold og badminton og gået til både gymnastik og atletik, hvor hun til DGI’s Landsstævner sikrede sig adskillige medaljer inden for kuglestød samt diskos- og spydkast.

Læs også