Jorenku A/S får ny medejer

Johnni Pedersen

Produktionsvirksomheden Jorenku A/S har fået ny medejer. Jamil Al-Shiekhly har pr. 1. januar 2022 købt sig ind og blevet medejer af virksomheden sammen med den hidtidige ejer, Johnni Pedersen. Jamil Al-Shiekhly træder ligeledes ind i bestyrelsen.  Jamil Al-Shiekhly er uddannet Cand. Merc. International Business & Management. Han har siden 2013 været ansat hos Jorenku A/S og er i dag salgschef i firmaet. Siden 2019 er han desuden en del af messekomitéen bag NutriFair. Det nye medejerskab sker som led i strategien med at fremtidssikre Jorenku A/S.

- Jamil har længe været en betroet medarbejder og med ham som medejer står Jorenku A/S endnu stærkere i fremtiden, siger adm. direktør Johnni Pedersen, som startede Jorenku i 1991.

- Jeg er utroligt glad for at have fået en stærk partner, så vi sammen kan videreudvikle Jorenku.  Det er en stor anerkendelse for mig at få lov til at blive en endnu større del af Jorenku. Jeg ved, det kan være svært for en, der har startet en virksomhed fra bunden, at skulle give plads til en medejer. Jeg har altid haft god sparring med Johnni Pedersen, hvorfor jeg er sikker på, at vi også fremadrettet kan tilbyde kunderne attraktive produkter af høj kvalitet”, udtaler Jamil Al-Shiekhly.

Udover at være en del af ledelsen og bestyrelsen fortsætter Jamil Al-Shiekhly i det daglige som salgschef, så kunderne vil ikke opleve nogen forandringer.

Læs også