Afdelingsleder har 25-årsjubilæum

Business Partner og afdelingsleder i LandboNords ØkonomiRådgivningen Birgitte Elgaard har 25-årsjubilæum.

25 års jubilæum i LandboNord

Business Partner og afdelingsleder i LandboNords ØkonomiRådgivningen Birgitte Elgaard fejrede den 20. maj 25-årsjubilæum i LandboNord.

Hun var som revisorassistent i Nordjysk Landbrugsrådgivning i Brønderslev med til at udarbejde landbrugsregnskaber for kunder lige indtil fusionen i 2000, som resulterede i etablering af LandboNord.

I 2001 blev hun sekretær for LandboNords ØkonomiRådgivning. Gennem årene har der været en bred vifte af spændende opgaver i rådgivningen, den daglige økonomistyring, kurser, kvalitetssikring og digitaliseringsprojekter. Blandt andet deltog Birgitte i 2006 i kvalitetsgennemgangen af LandboNords kontorbyggeri i Brønderslev, da medarbejderne fra de fusionerede landbrugsrådgivninger skulle samles under ét tag.

Birgitte har de seneste mange år været fast medlem af ØkonomiRådgivningens ledergruppe, og i dag er titlen Business Partner og afdelingsleder.

Privat bor Birgitte i Øster Brønderslev sammen med sin mand Dennis. Sammen har de to voksne sønner. Fritiden står på tid med venner og familien, rejser, gåture og golf, samt ture til sommerhuset i Lønstrup.

Jubilæet blev fejret ved et internt arrangement i LandboNord.

Læs også