Nyoprettet sydjysk landbrugssekretariat har ansat leder

LandboSyd, Sønderjysk Landboforening (SLF) og Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) opretter et fælles politisk sekretariat i selskabsnavnet Landbrug & Fødevarer Syddanmark I/S. Sekretariatet skal bistå de tre foreninger med politisk arbejde og sekretariatsbetjening af formændene. Målsætningen er at styrke foreningernes politiske tilstedeværelse lokalt og nationalt, herunder ikke mindst et stærkt og udbytterigt samarbejde med Axelborg.

Sekretariatet kommer til at blive ledet af 34-årige Mathias Milling, der er ansat pr. 1. august. Han kommer fra en stilling i Region Syddanmark, hvor han har arbejdet med sekretariatsbetjening af en række administrative og politiske udvalg. Herudover har Mathias tidligere været ansat i Transportministeriet, hvor han i en årrække har beskæftiget sig indgående med politik og kommunikation i forskellige roller; senest som konstitueret kontorchef.

Privat er Mathias gift med Sofie, som han har to børn sammen med; Otto på fire år og Anna på to år. Mathias og Sofie bor i Vejle, hvor de for et års tid tiden flyttede ind i et nybygget hus efter at have boet i København siden 2009. Mathias er født og opvokset i Skive i Midtjylland og flyttede til København i 2009 for at læse på Copenhagen Business School, hvor han i 2014 afsluttede sin kandidat i International Business and Politics.

Læs også