Sagro finder ny chef i egne rækker

Efter en overgangsperiode, hvor Niels Kristian Fruergaard indvilligede i at udskyde sin pensionisttilværelse for at varetage rollen som chef for det politiske sekretariat, har Sagro nu fundet en kandidat til chef-jobbet. 

Valget er faldet på 38-årige Stine Bundgaard Pedersen, der er uddannet jordbrugsteknolog, og siden 2018 har været ansat i det politiske sekretariat hos rådgivningsvirksomheden. Her har hun primært arbejdet tæt sammen med Sydvestjysk Landboforening og Jysk Landbrug, og hun har derfor et godt kendskab til den politiske varetagelse i foreningerne.

- Stine har med sit virke, primært i Sydvestjysk Landboforening og Jysk Landbrug, vist, at hun sammen med bestyrelser og medlemmer evner at finde løsninger og, når det kræves, markere landbrugets synspunkter, siger Torben Jensen, der er administrerende direktør hos Sagro.

Sagros politiske sekretariat blev etableret i forbindelse med fusionen mellem Jysk Landbrugsrådgivning og Heden & Fjorden i 2016, hvor driften af virksomheden og det politiske arbejde i ejerforeningerne blev skilt ad.

Læs også