Ny salgsdirektør fra egne rækker hos NDI

Dækkoncernen NDI Group har hentet en ny salgsdirektør i egne rækker med 32-årige Jakob Nannberg Scheel, der har arbejdet hos NDI Group i 3,5 år. Først som salgschef i virksomhedens landbrugsdivision og nu som salgschef for hele den danske salgsorganisation.

 - Det er en opgave, jeg går til med stor ydmyghed. Der er meget nyt, der skal læres om andre brancher, ikke mindst autobranchen og transportbranchen. Derudover skal vi selvfølgelig se på, om der er nogle elementer af vores strategiske tilgang til landbrugsmarkedet, som kan overføres og bruges i andre markeder, fortæller Jakob Nannberg Scheel.

Jakob Scheel Nannberg er oprindelig uddannet landmand og har derudover taget en uddannelse som handelsøkonom samt HD-uddannelsen med speciale i forretningsledelse og marketing. Inden han kom til NDI Group i 2019 arbejdede han hos Maskinhandler Indkøbsringen A.m.b.a.

- Jeg har selv en del erfaring fra landbruget og har også været aktiv som landmand selv. Selvom der selvfølgelig er ting, som er anderledes i andre brancher, så tror jeg på, at der er mange gode erfaringer og tilgange til at drive forretning mere generelt, som kan tages med fra landbruget og vores branche, siger den nyudnævnte salgsdirektør.

 

 

Læs også