Positiv udvikling

Østdansk Landboforening har fået flere nye medarbejdere og står stærkt til opgaverne i 2023.

Direktør i Østdansk Landboforening, Kim Kuhlmann, ser tilbage på et begivenhedsrigt efterår i foreningen. Flere nye ansatte er de seneste par måneder stemplet ind i lokalerne i Rønnede, og de skal være med til at fortsætte den gode udvikling.

- Vi er inde i en spændende proces på økonomi- og regnskabsområdet. Derfor har vi tilknyttet endnu flere stærke kræfter. Vi har således ansat Heidi Jensen som økonomikonsulent og to nye økonomiassistenter i Connie Reitz og Bente Hansen, siger Kim Kuhlmann, som videre fortæller, at Rikke Johansen tiltræder som økonomiassistent efter årsskiftet.

Plantesiden i Østdansk Landboforening er også styrket med to dygtige konsulenter i skikkelse af Jakob Jongshøj Rasmussen og Christine Sihm Vestergaard, ligesom sekretariatet er blevet forøget med Christina Stæhr Lindegaard og Birgit Hennecke Petersen.

Største digitale forandring

- Det er virkelig en styrket udgave af Østdansk Landboforening, der kigger ind i 2023. Flere af vores rådgivere i økonomi og planteavl er det sidste halve også blevet efteruddannet og er nu certificeret klimarådgivere, fortæller Kim Kuhlmann og tilføjer:

- Vi har samtidig også styrket vores rådgivning inden for ESG og bæredygtighed. Vi er godt klædt på til både at hjælpe kunder og medlemmer, når det gælder CAP-reform, de grønne omstillinger og generel bæredygtighed.

Og så er der hele den digitale omstilling, som foreningen har sat strøm til efter sommerferien.

- InterCount er selvfølgelig flagskibet, som vi har store forventninger til. Den er den største digitale forandring på regnskabssiden de seneste 20 år. Så har man brug for en uddybende snak om mulighederne med dette nye økonomiprogram, så skal man tage en samtale med sin økonomiassistent, lyder opfordringen fra Kim Kuhlmann.

Læs også