Efter 46 år er det slut

Kaj Danielsen, sælger hos Dansk Maskincenter (DMC) i Toftlund, stopper sin livslange karriere i maskinbranchen med udgangen af februar måned.

Kaj har brugt hele sit arbejdsliv i maskinhandlerbranchen både som montør, værkfører, selvstændig forretningsindehaver af daværende Maskincenter Toftlund og som ansat maskinsælger hos både TBS og nu siden 2017 for DMC.

Dansk Maskincenter betegner Kaj som en “Grand Old Man” indenfor Massey Ferguson-verdenen.

Else Hein, kontor-blæksprutte hos DMC, kender Kaj gennem et langt og parallelt arbejdsliv både som chef og kollega.

Hun kender ham som et stort ordensmenneske, der sætter en ære i, at tingene er i orden, og så kan han omgås alle typer mennesker. 

- Kaj er kommet på mange bedrifter i mere end 40 år og har hængt ved, også dér, hvor der har været generationsskifte, hvilket er en blåstempling af, at Kaj er lige så vellidt hos kunderne, som hos os kollegaer, fortællter Else Hein.

“Når en lang karriere slutter starter en ny æra. Hvad der nu skal ske, er Kaj meget hemmelighedsfuld om, men vi er sikre på, han har gang i noget. Han er ikke typen, der bare sætter sig hen, er der stor enighed om i frokoststuen hos DMC Toftlund. Hele DMC afventer i spænding, hvad der bliver det næste projekt for Kaj og sender ham afsted på pension med ønsker om alt godt og tak for alle gode år,” oplyser Dansk Maskincenter i en pressemeddelelse.

Dagen markeres med en uformel åbent hus-reception hos DMC i Toftlund den 29. februar kl. 10-17, hvor alle er velkomne.

Læs også