Gråsten Landbrugsskole får ny kommunikations- og eventchef

Gråsten Landbrugsskole har ansat Jesper Kock som ny kommunikation- og eventchef som en del af en strategisk satsning. Han skal sætte ord og billeder på livet på Gråsten Landbrugsskole og udvikle skolens sociale mediekanaler.

Det er vigtigt for Gråsten Landbrugsskole at følge med udviklingen. Derfor finder man også et af Danmarks største klasselokaler, når landbrugseleverne skal have maskinlære. Det foregår i skolens egen store maskinhal, hvor man midt blandt de store landbrugsmaskiner finder to åbne klasselokaler. Som en moderne skole og arbejdsplads er behovet for den interne og eksterne kommunikation dog også samtidig blevet større med tiden, og derfor er det helt naturligt for Gråsten Landbrugsskole at opgradere på kommunikationen, skrver skolen i en meddelelse..

Jesper Kock kommer med en meget bred erfaring indenfor kommunikation og events. Han er mest kendt som en meget innovativ kok, ikke desto mindre har han brugt sine innovative egenskaber til at nytænke mange koncepter i sin karriere som selvstændig. 

- Vi glæder os utrolig meget til at få Jesper med på holdet. Vi har kendt Jesper fra flere forskellige lejligheder, hvor han altid har bidraget med nytænkning og et behageligt samarbejde siger Bjarne Ebbesen, der er forstander på landbrugsskolen. 

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Det er en driftig skole med gode traditioner og meget kompetente medarbejdere. Vi vil i den kommende tid have fokus på at udvikle Gråsten Landbrugsskoles møde og konference produkter, så det bliver endnu mere synligt for lokalområdets virksomheder og kulturliv, hvilke fantastiske rammer skolen kan tilbyde, siger den nuydnævnte kommunikations- og eventchef. 

hka

Læs også

Grimme-boss bliver 75 år
Ny driftsleder hos Agro-Alliancen
LDM fylder 40 år
Kendt ejendomsmægler runder 25 år i landbrugsbranchen
Svineproducenter fra Salling er landets bedste til arbejdsmiljø